Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017
Wycieczka: Ukraina, Mołdowa, Rumunia, Węgry, Słowacja 6-15 października 2017 r.
Dee:
Nieważne gdzie, ważne z kim ;) My jesteśmy chętni, obie opcje są ok. :-A
AnGina:
Ja sądzę tak samo. :-za
Możemy i na koniec świata - byle Razem :) :-JCPF
Andrzej308:
Coś mi mówiło od paru dni, że to się tak skończy. :-thumpdown
Jeszcze się nie zaczęło a już się skończyło.
Każdy kierunek jest dobry, ale ponieważ nie można się rozerwać i jechać w dwie strony to trzeba coś wybrać, wiec skromnie optuję za opcją drugą. Boję się jednak, że w drodze do Gibraltaru za długie byłyby :-A przejazdy pomiędzy bazami.
Z Renią piszemy się tak czy owak.
:-za
Niunia:
... a ja tak na zapoznanie sie z Szanownym Panstwem liczylem.
Bylismy "zaparkowani" razem w busie number 2. MicGina i Kotletora z dziewczetami poznalem na poprzednich rajdach i tylko Panstwa nie potrafilem sobie przypomniec. Zamierzalem przywiesc z wlasnej piwniczki specjalnie wyselekcjonowana butelke wina dla Pana Malzonki - ktora o dziwo - wina ponoc nie lubi.
Tak tylko dla malej proby... i ewentualnego potwierdzenia lub tez zmiany Jej opinii.
Gibraltar...Gibraltar... To tylko skala z morza wystajaca - a vis a vis to tylko Tanger.
Z czystym sumieniem i starajac sie byc obiektywnym ( a tam bylismy ) podroz tam nie moze byc bardziej interesujaca niz ta balanga po dawnych demoludach.
Wlasciwie tekst Pana nie jest jednoznaczny. Wiec moze nic sie nie zmienilo - skoro pisze Pan: " Z Renia piszemy sie tak czy owak"- bedac juz raz zapisanym
w busie number 2 - jak zaznaczylem poprzednio.
Przesylam Panstwu serdeczne pozdrowienia i zapewniam ze staralem sie zrozumiec Pana intencje. N iestety - nie do konca...
Niunia:
popelnilem byka:
przywiezc a nie przywiesc.
Bo to od czasownika przywozic.
Nie zamierzam powiekszac niechlujstwa jezykowego na forum - S.P. Prof. Apolinary Rudnicki - moj polonista straszyl by mnie po nocach!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej