Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Zgłaszanie imprez regionalnych
Wojtas:
Witam forumowiczów
Apel o zgłaszanie wszelakich imprez regionalnych. Mamy wielu przedstawicieli w całym kraju najprawdopodobniej zawsze znajdzie się ktos chętny aby zaprezentować lokalnie Jaguara więc informujecie o planowanych spotkaniach motoromaniaków.
AdaM:
Zasady te same, co od zawsze na naszych spotkaniach:
CO MOŻE WJECHAĆ NA PARKING DLA KLASYKÓW? :)
Każdy pojazd wyprodukowany do roku 1989 włącznie;
/lub
jeśli produkcja danego modelu rozpoczęła się w 1989 albo wcześniej (czyli np. BMW E34, model z 1992 może wjechać, gdyż produkcja E34 rozpoczęła się jeszcze w latach 80.);
/lub
wszelkie konstrukcje naszych rodzimych polskich marek, bez względu na rok produkcji.
Komentarze i posty z pytaniami czy wasz pojazd spełnia warunki niestety BĘDĄ USUWANE, w razie wątpliwości prosimy byście to zweryfikowali sami na podstawie powyższych kryteriów.
Więcej szczegółów na dniach :)
clock
30 październik w godzinach 15:00 - 18:00
W przyszłym tygodniu
pin
Pokaż mapę
Stadion Energa Gdańsk
Pokoleń Lechii Gdańsk 1, 80-560 Gdańsk
Planuje podjechać.
Maciejcat:
Wojtas nasz rejon będzie okazja znów się spotkać???
http://bit.ly/KupKlasyka
Jedrzej:
W Gdańsku wiadomo że będę, to moje podwórko, a już myślałem że bekę natrę bekonem na zimę, i na kołki postawię w garażu, a tu nic z tego, będzie jeszcze mikro wycieczka. :)
Wojtas:
--- Cytat: maciejcat w Październik 17, 2016, 19:50:27 pm ---Wojtas nasz rejon będzie okazja znów się spotkać???
--- Koniec cytatu ---
mam to juz wpisane w kalendarz
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej