Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

Szprychy

<< < (3/5) > >>

naughtycat23:
Na tej samej stronce o ktorej mowa widoczna jest seria III na 15 takze mysle ze i do xj 40 mozna by wsadzic bez wiekszych przeszkod tak jak wsadzaja do lolos skaczacych typu impala lub bel air  proponuje zajrzec nachromowane.pl tam wlasciciel bialego bel aira powinnien udzielic Ci odpowiednich info dla forumowiczow lowrider.pl z tego co pamietam oferowal komplecik takich felg za okolo 1.8 tys takze cena jest dobra polecam sam mysle o takim zakupie szczegolnie ze felga moze miec rozne offsety i kolory szprych i nie mozna zapomniec o oponach z bialy paskiem. Niestety procz wlasnie tej storny nie udalo mi sie na rynku jak narazie namierzyc firmy w polsce ktora oferoj takie opony ceny ??? kolo 1,5 tys za sztuke to dosc sporo ale moze ktos z forumowiczow ma pomysl i mozliwosci co do takich opon ???? Amerykance zawsze nalezaly do ciezkich samochodow takze jedynym problemem istotne sa polskie drogi  :-wstyd

rcala xj40:
Osobiste zdanie mam take ze jezeli mam mieszac szprychy  z bialymi paskami w 40 to za duzo....zalezy mi na szprychach 215,65,15

naughtycat23:
Ok to bedziesz Musial popytac jak pisalem wyzej jak kto lubie pozdrawiam  :-tylko

Choina:
Szkoda kasy na szpryche na takim baleronie 215/65.
Nie licz na to, że będzie wyglądał jak lowrider.

rcala xj40:
baleronie... :-hehe, wlasnie sie zastanawiam z tego co wiem fele plynom do Polski w przyszlym tygodniu beda w Warszawie, co do lowriderowego stylu..bardziej mi zalezy na uzyskaniu klasycznego stylu i podkresleniu lini auta...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej