Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy
Warsztat - Kraków
MicGin:
--- Cytat: wojtek03 w Sierpień 23, 2017, 11:13:52 am ---... ja narazie oddałem do Carmastera... Bardzo podobało mi się stwierdzenie na dzień dobry (byłem tam pierwszy raz) że tani to oni nie są:-) Specyficzna forma zachęcenia klienta, powiedziałbym.
--- Koniec cytatu ---
Dzwoniłem do nich z jakąś pierdołą i przy okazji dopytałem się o ceny serwisu. Zwalają z nóg. 600 PLN za godzinę.
Dla porównania:
LandService w Wieliczce - 200 PLN. Chcieli wymienić uszczelniacze skrzyni biegów - był odkręcony korek wlewu oleju do skrzyni - zobaczyłem przy wymianie oleju w silniku.
GTS Serwis Porsche Jaguar (dawny hotel Forum) - 150 PLN (jutro zostawiam u nich auto)
inne warsztaty - około 100 PLN, ale jak usłyszą Jaguar to dolary się w oczach zapalają i wymyślają cuda na kiju. W IRMAR serwis na Makuszyńskiego niedawno chcieli mi wał wymieniać - bo rzekomo są luzy. Nikt inny tej diagnozy nie potwierdził.
wojtek03:
Odnosnie GTSu .... no cóż opinie które ja znam (zresztą jest ich trochę w necie też ) są nieprzychylne. Ja miałem z tym serwisem raz kontakt i to na pewno będzie mój ostatni.
Mercek:
W Nowym Targu jest świetny mechanik, chłopak nie ma mega warsztatu, po prostu garaż przy domu, ale jest świetnym elektromechanikiem, nie ma dla niego rzeczy niemożliwych i co najważniejsze sam jest posiadaczem Jaguara i miłośnikiem marki. Po wielu na prawdę konkretnych warsztatach i specjalistach dopiero on ogarnął mojego S-Type i sprawił, że w końcu chce się nim jeździć i uśmiech nie schodzi z ust. 😊👍
Michal:
Elektromechanika Pojazdowa Włodzimierz Kozioł.
Polecam. Pan od ponad 25 lat zajmuje się naprawą samochodów głównie amerykańskich. Sam posiada jaguara :)
tel. 501442536
ul. Kacza 9, Kraków
Nawigacja
Idź do wersji pełnej