Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017

Rajd Bałtycki 2017 - Kołobrzeg - Bornholm - Kołobrzeg - 15-17 września 2017 r.

<< < (15/21) > >>

Adt81:
Chciałbym wtrącić 3 grosze do wątku (to tylko pytanie więc spokojnie proszę :) ) - czytałem na forum o wyjazdach na Bornholm, że prom z Kołobrzegu jest odradzany gdyż ze względu na to, że Jantar jest stosunkowo małą jednostką służącą do żeglugi przybrzeżnej podobno często nie wypływa w ogóle lub wraca w połowie drogi ze względu na wysoką falę. Ci co podróżują na Bornholm zalecają podróż przez Niemcy(Ruga-Sassnitz-Ronne). Nie twierdzę, że to jest 100% prawda i mam nadzieję, że zostało to sprawdzone (nie mam oczywiście powodów aby wątpić w organizatorów) ale co w przypadku gdy pogoda się na Bałtyku popsuje i nie popłyniemy w ogóle lub co gorsza nie wrócimy tego samego dnia ? Co prawda sezon sztormowy na Bałtyku zaczyna się pod koniec października ale to jest pogoda więc różnie bywa i jak czytam nawet w czerwcu czy sierpniu prom zawracał będąc już bardzo blisko Nexo. 

Zbliża się termin wyjazdu więc czytam nieco tu i tam na temat co i jak na wyspie i stąd moje pytanie.   

JCPF7777:
A czytasz również pozytywne przekazy, czy tylko negatywne?
Lubisz przygody?
To bądź pewny, że będziesz miał przygody z helikopterem włącznie.
Byłeś już kiedyś wyciągany z wody przez helikopter przy fali wysokości wieżowca?
To będziesz!

A teraz napisz coś pozytywnego :)

Kotletor:
Z uwagi na wypadek i niedyspozycję fizyczną , nie będziemy mogli przyjechać. jakby ktoś reflektował na nasze miejsce to zapraszam.

Adt81:

--- Cytat: JCPF7777 w Sierpień 10, 2017, 23:59:45 pm ---A czytasz również pozytywne przekazy, czy tylko negatywne?
Lubisz przygody?
To bądź pewny, że będziesz miał przygody z helikopterem włącznie.
Byłeś już kiedyś wyciągany z wody przez helikopter przy fali wysokości wieżowca?
To będziesz!

A teraz napisz coś pozytywnego :)

--- Koniec cytatu ---

Ojej się Kolega spiął - ja tylko zapytałem czy jest jakiś plan awaryjny na wypadek braku możliwości wypłynięcia promu i zostałem od razu posłany na dno. Ok rozumiem - ahoj przygodo, coco jumbo i do przodu :-super . Ten helikopter to przed czy po śniadaniu ? Co do pozytywów to nieco za wcześnie na to ;)

JCPF7777:
Kolego Adt81,
ja się nigdy nie spinam, ja się droczę, żartuję, a przed wszystkim podchodzę pozytywnie do wszystkim mnie otaczających, nawet, gdy mają czarne myśli i nie grzeszą pozytywnym myśleniem.
Gdybyś uważnie przeczytał mój tekst, to nie pytałbyś się o "plan awaryjny".
Wyraźnie napisałem, że planem awaryjnym jest helikopter, a Ty dodałeś jeszcze kolejną alternatywę, którą jest "pójście na dno". Na to nie wpadłem, że wariant wpisuję, jako bardzo możliwy do realizacji, oczywiście, po śniadaniu, gdyż już opłacone. :)
Na pewno byłeś wiele razy nad Bałtykiem i widziałeś stadka białych łabędzi.
A stada kolorowych pawi widziałeś?
Zobaczysz!
Dlatego właśnie śniadanie musi być. :)
Jak widzisz, pozytywnie reaguję na wszelkie Wasze sugestie i staram się "nieba przychylić", aby zadowolonych było jak najwięcej.
Proszę o wpisywanie kolejnych możliwości dla Kolegi Adt81:
1. Helikopter
2. Pójście na dno
3. ...

:) :) :) 

A teraz bardziej serio: gdybym do każdego planu, publikował plan awaryjny, to jak myślisz, który zostałby wybrany przez uczestników?
Dlatego plan awaryjny nie jest publikowany, aby nie było zbędnych dyskusji.
To się nazywa demokracja dyktatorska - mówi Ci to coś? :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej