Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Zamek drzwi kierowcy

<< < (2/3) > >>

zbychuro:
Dzisiaj zabrałem się za wymianę zamka.Wszystko szło dobrze tapicerka zdjęta ,głośniki wyciągnąłem nawet szybę bo nie było dojścia i zatrzymałem się na klamce.Nie mogę wyczepić linek z klamki by wyciągnąć lużny już zamek. :-help Trzeba myślę wymontować klamkę i kombinuję i nie mogę jej wydostać z drzwi.Proszę może ktoś podrzuci jak tą klamkę wymontować ? :-help :-help :-help

zbychuro:
 :-clap :) Zamek wymieniony,wersja z anglika pasuje wszystko działa.Gdyby ktoś potrzebował porady to proszę dać znać.Operacja nie jes trudna ale trzeba znać pewne knyfy,doszedłem do nich i pomogę .

patktm:
Mnie również trapi ten problem tylko że tylne lewe się nie otwierają a tylne prawe nie zamykają możesz kolego opisać jak ściągnąć klamkę?
Z góry dziękuję za pomoc

Malfoy:
Dwa razy wymiałem zamek drzwi raz w XF raz w XJ , w pierwszej wersji okazało się że wiązka przy wtyczce przetarta - proponuję pierw sprawdzić nim zamek zaczniecie wymieniać .

Storm3r:

--- Cytat: zbychuro w Wrzesień 09, 2016, 21:37:20 pm ---Gdyby ktoś potrzebował porady to proszę dać znać.Operacja nie jes trudna ale trzeba znać pewne knyfy,doszedłem do nich i pomogę .

--- Koniec cytatu ---
Własnie się zabieram za wymianę zamka. Może opisz gdzie można napotkać trudności.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej