Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016

The Art of Performance Tour - 2016 - Polska

<< < (6/7) > >>

Kotletor:
W Warszawie ma być jutro a puki co nie dostałem odpowiedzi na zgłoszenie więc chyba pozostają mi wasze zdjęcia .

Yoohas:

--- Cytat: billbo w Wrzesień 07, 2016, 14:14:23 pm ---XF w wersji V6 z kompresorem (380KM) idzie jak czołg

--- Koniec cytatu ---

Kurna, to chyba niezbyt szybko  ??????  :D

Jeśli chodzi o materiały we wnętrzu to mam wrażenie, że Jaguar trochę lekcji odrobił i nie odbiega tak od konkurencji jak przez ostatnie kilkadziesiąt lat. Ale nadal jest oczko niżej w porównaniu do niemieckiej trójcy czy Lexusa. Ale to już detale.

Podobnie jazda. XE czy XF naprawdę fajnie się poruszają i oferują niezły komfort. Niestety, XJ nie ma czego szukać w segmencie F. Po tym, jak wszedł W222 i G11/G12 właściwie nie ma co porównywać X351 z tymi modelami. Szczególnie G12 zrobił na mnie ogromne wrażenie ale może to dlatego, że nie przepadam za Mercedesami.

Wojtas:
mało który nowy samochód ma to coś
unifikacja zabija (niestety) ten dawny smak i "inność" każdego modelu i producenta
pomyślcie ze za 25 lat to tez będą klasyki (jesli oczywiście "dożyją" tych lat )  :)

jazabek wac³aw:

--- Cytat: kotletor w Wrzesień 07, 2016, 16:57:06 pm ---W Warszawie ma być jutro a puki co nie dostałem odpowiedzi na zgłoszenie więc chyba pozostają mi wasze zdjęcia .

--- Koniec cytatu ---

Ja dostałem zaproszenie na niedzielę.

Serdecznie zapraszamy 11 września o godzinie 10:00 Aleja Katowicka 62, Nadarzyn (PTAK Warsaw Expo).

JCPF7777:

--- Cytat: kotletor w Wrzesień 07, 2016, 16:57:06 pm ---W Warszawie ma być jutro a puki co nie dostałem odpowiedzi na zgłoszenie więc chyba pozostają mi wasze zdjęcia .

--- Koniec cytatu ---

Kotletor,
obawiam się, że za późno dałeś znać do Klubu, że wysłałeś Zgłoszenie.
Oni muszą mieć więcej czasu na przygotowanie materiałów do Uczestników Imprezy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej