Dział Techniczny > XE (2014 - obecnie)
schemat dociągu srub głowicy jaguar xe
KRISS:
o to ciekawe a dlaczego sądzisz, żeby nie zapytał?
stachu071:
Rozmontował bo miał kaprys zobaczyć jak wygląda w środku. Silnik nówka, także złoży na starej uszczelce bo jeszcze nie odkształciła się i będzie trzymać jak nieboszczyk książeczkę ;D;D;D
dobre wytłumaczenie?;)
KRISSU dobrze prawi, polać mu! Zamiast wymieniać się wiedzą i rozpowszechniać Jaguara i tak rzadkiego w Polsce to naskoczyliśćie na chłopa, że zdziwiłbym się gdyby jeszcze o coś poprosił na forum.
Szwagier:
--- Cytat: Piotrek1980 w Sierpień 01, 2016, 11:06:12 am ---Witam. Mam na warsztacie rozebrany silnik do jaguara xe rok 2015 silnik 2.0 diesel 180 koni. Potrzebuje znaleźć schemat dociągu śrub głowicy. Może ktoś ma takie informacje bo w serwisie nie udostępniają takich informacji .
--- Koniec cytatu ---
Nie udostępniają bo to ich chleb powszedni.
I myślę że każdy tu ma rację osobiście sam się wypytuje dużo ale i podpowiadam mam nadzieję trafnie, mechanikiem raczej już nie będę choć niesamowicie fajnie jest coś naprawić samemu i mam nadzieję że tym nie zabieram komuś zarobku. Zresztą nie jako w sumie to i tak mnie chwilowo nie stać na mechanika. Może ten Piotrek dał auto takiemu co sobie dorabia po pracy a że widzi ten silnik np pierwszy raz to się chłopy wypytuja. Najlepiej jakby sam się udzielił ale chyba się przestraszył a pewnie bardzo chcę podziękować Krissowi za info
pablo21:
A ja tam się cieszę, że temat powstał wpisuję poniższe w TOP TEN ;D ;D ;D
--- Cytat: Jedrzej w Sierpień 01, 2016, 21:39:48 pm ---Pneumatem wszystkie biegi po kolei, potem rurą 90 stopni trzy razy, jak leci.
--- Koniec cytatu ---
niewaskieauto:
--- Cytat: KRISS w Sierpień 03, 2016, 12:18:51 pm ---o to ciekawe a dlaczego sądzisz, żeby nie zapytał?
--- Koniec cytatu ---
Ja nie pytam i mam takie dane w dwie minuty szybciej niż rejestracja na forum
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej