Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary

Serdeczne Dzień Dobry

<< < (11/11)

kociorek:
NOAnia jest znaacznie lepszy od pozostałych ! A w ogóle to witaj , siostro w kocurstwie!  :-K Wprawdzie z innej epoki niż mój ale też się poczuwam! :-tylko

macho:

--- Cytat: naughtycat23 w Kwiecień 24, 2009, 11:11:15 am ---
 :-hehe do prawdziwy macho - nick zobowiazuje wiec jesli chcesz podam dokladny adress chetnie Cie przywitamy  :-hehe :-hehe acha nie trudz sie z maszynka nie mam wlosow gole sie brzytwa a z kobietami nie zadzieram takze czekam z niecierpliwoscia  :-za

--- Koniec cytatu ---
Ale ten tekst był do Załogi 13 tylko znowu nie udało mi się odpowiednio wstawić cytatu. O maszynce pisał Załoga13 bo moje włoski są trochę przydługie. Tak jakoś 5 lat nie odwiedziłem fryzjera ;D A skąd się wziął mój nick? Kiedyś się spotkamy to się dowiesz,pewnie będziesz bardzo zaskoczony tak jak reszta z ekipy z Mazur

macho:
Aniu napisz czy zostaniesz w Gdańsku do następnego dnia. I czy z koleżanką. Bo trzebaby zorganizować jakiś nocleg. Lepiej wcześniej zrobić rezerwację zorientować się co ile kosztuje.
Ale zabrzmiało, nie ma tu żadnych podtekstów, żeby nie było ... ;D

naughtycat23:
Lubie ludzi z poczuciem humoru  :-R moze uda sie cos ciekawego zorganizowac w Modlinie na lotnisku w najblizszym czasie takze moze i okazja bedzie  :-za pozdrawiam

macho:
Może na lotnisku w Szymanach? Mam tylko 10km, Kotki są szybkie CIA nas nie dogoni ;D
Na poważnie czemu nie? :-za

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej