Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Nowi Forumowicze i Jaguary
Serdeczne Dzień Dobry
N0Ania:
Szczerze mówiąc nie spotkałam jeszcze Panów dywagujących o kolorach w taki sposób. Jestem pod wrażeniem. Jakkolwiek rozumiem że mogę już bezpiecznie wyjechać z garażu nie martwiąc się o życie własne bądź życie kotka. Dzięki.
blackyR:
Na forum naszym można wszystko:) no prawie wszystko ale :-tylko :-K
macho:
Mi najbardziej podoba się sinokoperkowy róż. Aniu gdzieś Ty się ukrywała tyle czasu? Znasz może właściciela czarnego xj40 (podobno jakiś wykładowca z uniwerku)? A ostatnio w Alfie w podziemnym parkingu zostawiłem za wycieraczką pięknego x300 wiadomośc z adresem naszego forum. Ale chyba tu nie zajrzał :-thumpdown
N0Ania:
Rok temu przesiadłam się z pięknej stuningowanej Hondy Prelude (też srebrnej) na Jaguara. Sama wybrałam model a rocznik musiałam dostosować do możliwości finansowych. Niestety od początku coś się w nim psuło. W kabinie nie było kontrolki króra się nie świeciła. Dopiero od miesiąca wszystko jest OK.
Na moim osiedlu jest jeszcze jeden XJ blado - niebieski. Ale jeździ nim jaki Pan, powiedzmy w kwiecie wieku. Nie mam odwagi go zaczepić ale jeżeli chcesz to mogę to dla Ciebie zrobić.
macho:
;D ;D ;D W Szczytnie znalazłem dziadka - właściciela Jaguara z 68r. Jego syn bardzo chciał jechać ze mną na zlot (dodam że syn na oko ma około 50lat). Czyli nie spróbujesz, nie dowiesz się :-za
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej