Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017

Rajd Wiosenny - Wiosna 2017 - 21-23 kwietnia 2017 r.

<< < (11/48) > >>

JCPF7777:

--- Cytat: Jedrzej w Lipiec 19, 2016, 20:29:32 pm ---Konno przyjechać?

--- Koniec cytatu ---

Możesz konno, ale koni nie zamęcz, więc zmieniaj co 50 km w zajazdach przy A1 :)

Szczęściarz, na bramkach nie ma taryfy dla koni :)

Niunia:

--- Cytat: maciejcat w Lipiec 19, 2016, 21:28:20 pm ---
--- Cytat: zapek w Lipiec 19, 2016, 18:27:03 pm ---Maciek , czy tym razem nie będzie dla Ciebie za daleko ??????

--- Koniec cytatu ---

nie będzie za daleko
byłem na 3 pierwszych rajdach w tym roku wiosenny wypadł z przyczyn chorobowych  a  jesienny na 3 dni 700km 
w jedną stronę to troszkę daleko
codziennie dość dużo jeżdżę samochodem więc nie raz nie chcę mi  się nawet w weekend wsiadać do Jaga
wolę w spokoju powędkować albo poszwendać się na około domu i zrobić coś na ogrodzie
za to mam zamiar wybrać się na VI Piknik , Urodziny 40-stki , no i na Wigilii też postaram się podpisać listę obecności

tu raczej mogą mnie odstraszyć spartańskie warunki noclegowe  ;D ;D ;D
gdyż w moim wieku człowiek przyzwyczajony do podstawowych luksusów
i ciężko może być z odnalezieniem się w opactwie bo tam raczej preferują inne zachowanie niż to do którego się przyzwyczaiłem
a coś o zachowaniu tych panów wiem iż siostra mojego ojca jest zakonnicą
i w dzieciństwie dość często udawało mi się ją odwiedzać

--- Koniec cytatu ---

Witaj Macieju,

Zadaj bezwzglednie u braciszkow powaznej znizki za pobyt w klasztorze z powodu posiadania Cioci Zakonnicy.
Tylko przywiez jakies papiery potwierdzajace Twoje z Nia pokrewienstwo.  Pisane po lacinie robia najlepsze wrazenie po klasztorach.

Ciesze sie na spotkanie z Wami - mam nadzieje ze nic nie popsuje naszych planow na Rajd Kresowy ( dawniej Bieszczadski )

JagFisch:

--- Cytat: JCPF7777 w Lipiec 19, 2016, 15:20:27 pm ---
--- Cytat: JagFisch w Lipiec 19, 2016, 14:39:29 pm ---O to mi chodzi :) myślałem raczej o przebraniach :D jak to miało miejsce w Sójkach :D

--- Koniec cytatu ---

Myślisz o 100 sztukach białych habitów z czarnym kapturem?

Pracujemy nad tym, ale chyba trzeba kolory zmienić, aby nas na celibat nie skazano ;)

--- Koniec cytatu ---
hmmm 100 takich samych osób, nie to nie przejdzie ;) raczej myślałem o przebraniu z tego okresu :D a celibat nie wchodzi w grę :p siłą mnie nie wezmą ;)

Vincent:
Z przyjemnością zagościmy tym bardziej, że Sulejów znamy i lubimy :)
Ania, Vincent i Wojtek

JCPF7777:
Cela Nowicjata - w takich celach zamieszkamy - trudne, siermiężne warunki :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej