Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017
Rajd Wiosenny - Wiosna 2017 - 21-23 kwietnia 2017 r.
Panoramix:
Zacne miejsce! Panoramix +1
Maciejcat:
--- Cytat: zapek w Lipiec 19, 2016, 18:27:03 pm ---Maciek , czy tym razem nie będzie dla Ciebie za daleko ??????
--- Koniec cytatu ---
nie będzie za daleko
byłem na 3 pierwszych rajdach w tym roku wiosenny wypadł z przyczyn chorobowych a jesienny na 3 dni 700km
w jedną stronę to troszkę daleko
codziennie dość dużo jeżdżę samochodem więc nie raz nie chcę mi się nawet w weekend wsiadać do Jaga
wolę w spokoju powędkować albo poszwendać się na około domu i zrobić coś na ogrodzie
za to mam zamiar wybrać się na VI Piknik , Urodziny 40-stki , no i na Wigilii też postaram się podpisać listę obecności
tu raczej mogą mnie odstraszyć spartańskie warunki noclegowe ;D ;D ;D
gdyż w moim wieku człowiek przyzwyczajony do podstawowych luksusów
i ciężko może być z odnalezieniem się w opactwie bo tam raczej preferują inne zachowanie niż to do którego się przyzwyczaiłem
a coś o zachowaniu tych panów wiem iż siostra mojego ojca jest zakonnicą
i w dzieciństwie dość często udawało mi się ją odwiedzać
DUSZMEN:
--- Cytat: zapek w Lipiec 19, 2016, 19:52:23 pm ---Duszmen jeszcze nie byłes na pierwszym , nie wiesz jak jest a już się zapisałeś na kolejny ???????? Brawo, brawo i jeszcze raz brawo . Tak trzymaj kolego :-tylko
--- Koniec cytatu ---
No cóż rzec można, znowu mnie wciągnąłeś Robert :P
Zapek:
--- Cytat: DUSZMEN w Lipiec 19, 2016, 21:38:03 pm ---
--- Cytat: zapek w Lipiec 19, 2016, 19:52:23 pm ---Duszmen jeszcze nie byłes na pierwszym , nie wiesz jak jest a już się zapisałeś na kolejny ???????? Brawo, brawo i jeszcze raz brawo . Tak trzymaj kolego :-tylko
--- Koniec cytatu ---
No cóż rzec można, znowu mnie wciągnąłeś Robert :P
--- Koniec cytatu ---
Cieszy mnie to niezmiernie Macieju
Maciejcat:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej