Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2017

Rajd Wiosenny - Wiosna 2017 - 21-23 kwietnia 2017 r.

<< < (42/48) > >>

Tango:
Przerwa w zlocie :)

Maciejcat:
Podziękowania dla organizatorów rajdu za rewelacyjnie przygotowaną imprezę  i świetne miejsce w którym " mogliśmy po wypoczywać" ,
za nagrody oraz klubowe gadżety .Wszystkim uczestnikom za miłą atmosferę , biesiadnikom z którymi zasiadaliśmy do wieczerzy za miłe towarzystwo i za to że nadal szukają sposobu na zniszczenie mojej wątroby , oraz wspaniałym wykonawcą dość sławnego hitu za to że mogłem uczestniczyć w tercecie przy jego wykonaniu , panowie to naprawdę był dla mnie zaszczyt . Grzechem było by nie wspomnieć o naszych świetnych paniach które przetańczyły z nami pół nocy nie patrząc na trudy i zmęczenie po całodniowym wypoczynku , fajnie było koledzy obtańczyć i podeptać wasze żony , przyjaciółki  wiadomo swoją trzeba oszczędzać , tylko dlaczego  mam podrapaną szyje i dłoń. Osobne podziękowania dla kolegi Wojtka za dobry humor którego zawsze mu nie brakuje .  No i oczywiście zapomniał bym o najważniejszych uczestnikach naszych spotkani naszych wspaniałych Kotach bo to głównie dla i przez nich się  spotykamy i  tak świetnie bawimy :-JCPF  :-bry :-bry

ps.
czekamy na linki z fotkami.

Zapek:
Dzięki za fajną imprezę, było naprawdę mega.

Radge39:
Dzień dobry wszystkim. Dotarliśmy do domu. Bardzo miło zobaczyć przyjaciół. Specjalne podziękowania dla organizatorów rajdu, jak zawsze wszystko super. Chcesz przechytrzyć że nie ze wszystkimi udało się попрошатся, wszystkim uczestnikom zdrowia i dobrego nastroju. Do zobaczenia!!!

Tango:
Też JUŻ na miejscu...
Choć przygody muszą być...  :-tylko
Więc od jutra nierówna walka z samochodem... Pewnie kosz :-cry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej