Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

XF - rozterki przed zakupem

<< < (2/4) > >>

Jedrzej:
XF powoduje samoskręt szyji... u niejednego, jest genialny, nie ma w nim kompletnie ze starej jaguarowej nuuudy. Jest cudowny i niepowtarzalny, ponadczasowy, wciąż nowoczesny! Zgrabny poręczny a majestatyczny. Nietuzinkowy a zarazem skromny i szybki.

Driv3rrrr:
Dopiero ten nowy XF i XE są dość obszerne w środku. Jak chcesz dużo miejsca w środku to F10 albo W212 - naprawdę mają więcej miejsca w środku. Audi A7 również jest obszerniejsze i ma większy bagażnik. Aczkolwiek ja i tak bym wybrał Jaga bo wg. mnie jest najładniejszy z zewnątrz oraz wewnątrz. Chyba, że wygląd stawiasz niżej niż codzienne użytkowanie no to wtedy niemcownia się kłania.

Choina:
Chcesz miejsce na tylnej kanapie, kupuj XJota w budzie X350 w longu.

kamis:
Nie sądzę, aby ktokolwiek Ci obiektywnie mógł powiedzieć, ile Ty będziesz miał miejsca w aucie, bo przecież tylko Ty wiesz jak wygodnie chcesz siedzieć za kierownicą.

Moim zdaniem w XF miejsca w tyle jest tak sobie i jeśli S80 jest, wg Ciebie, za małe, to w ogóle XF nie rozważaj. Ale auto jest oczywiście rewelacyjne - wiadomo.

Zobacz sobie XJ, w wersji long. Klasa, style, prestiż i mnóstwo miejsca na tylnej kanapie.

wojtek:
Dzięki za odpowiedzi.
Milet - piszesz, że fotel masz prawie na maks do tyłu, a osoba dorosła jest w stanie usiąść. To napawa optymizmem. Nie chcę wchodzić w klasę wyżej, tj. XJ, BMW7, Merc S z wielu powodów, a w większości przypadków i tak jeżdżę sam. Chodzi właśnie o to, żeby ktoś za mną był w stanie usiąść, i przejechać parę kilometrów.
Macie rację, najlepiej byłoby się poprzymierzać, stąd moje pytanie: czy jest może ktoś ze Śląska, do kogo mógłbym podjechać w umówione publiczne miejsce (żeby nie było że się do domu wpraszam ;-)) z załącznikiem (w płynie), i pozwoliłby mi się na spokojnie panoszyć po samochodzie, poustawiać fotel, kierownicę itp?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej