Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016

Spotkanie Klubowe - Wigilia 2016 - 9-10-11 grudnia 2016 r.

<< < (6/15) > >>

niewaskieauto:
Z miłą chęcią odwiedzę zacne grono, tylko z braku czasu chciałbym być  obecny na samej kolacji wigilijnej czy jest to możliwe.

JCPF7777:
Chciałbym tak umieć przewidywać i wiedzieć, że za 2 miesiące nie będę miał czasu :)

Oczywiście, że jest to możliwe. W zeszłym roku 80% uczestników przyjechała tylko na kolację do Pałacu w Biedrusku.

Zrobimy osobną listę "Kolacja Wigilijna".

niewaskieauto:

--- Cytat: JCPF7777 w Październik 25, 2016, 13:28:07 pm ---Chciałbym tak umieć przewidywać i wiedzieć, że za 2 miesiące nie będę miał czasu :)

Oczywiście, że jest to możliwe. W zeszłym roku 80% uczestników przyjechała tylko na kolację do Pałacu w Biedrusku.

Zrobimy osobną listę "Kolacja Wigilijna".

--- Koniec cytatu ---
Ja nie muszę nic przewidywać ani planować  bo wiem że nie mam czasu na nic nawet nie będę miał kiedy umrzeć  zapierdziel taki że nie ma kiedy taczki załadować

Andrzej308:
Poprawka. Miało być Ja + 2.

JCPF7777:

--- Cytat: niewaskieauto w Październik 25, 2016, 14:54:22 pm ---Ja nie muszę nic przewidywać ani planować  bo wiem że nie mam czasu na nic nawet nie będę miał kiedy umrzeć  zapierdziel taki że nie ma kiedy taczki załadować

--- Koniec cytatu ---

Wąski,
to Ty musisz być milioner, skoro tak dużo pracujesz.
Gratuluję!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej