Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016
Spotkanie Klubowe - Wigilia 2016 - 9-10-11 grudnia 2016 r.
niewaskieauto:
Z miłą chęcią odwiedzę zacne grono, tylko z braku czasu chciałbym być obecny na samej kolacji wigilijnej czy jest to możliwe.
JCPF7777:
Chciałbym tak umieć przewidywać i wiedzieć, że za 2 miesiące nie będę miał czasu :)
Oczywiście, że jest to możliwe. W zeszłym roku 80% uczestników przyjechała tylko na kolację do Pałacu w Biedrusku.
Zrobimy osobną listę "Kolacja Wigilijna".
niewaskieauto:
--- Cytat: JCPF7777 w Październik 25, 2016, 13:28:07 pm ---Chciałbym tak umieć przewidywać i wiedzieć, że za 2 miesiące nie będę miał czasu :)
Oczywiście, że jest to możliwe. W zeszłym roku 80% uczestników przyjechała tylko na kolację do Pałacu w Biedrusku.
Zrobimy osobną listę "Kolacja Wigilijna".
--- Koniec cytatu ---
Ja nie muszę nic przewidywać ani planować bo wiem że nie mam czasu na nic nawet nie będę miał kiedy umrzeć zapierdziel taki że nie ma kiedy taczki załadować
Andrzej308:
Poprawka. Miało być Ja + 2.
JCPF7777:
--- Cytat: niewaskieauto w Październik 25, 2016, 14:54:22 pm ---Ja nie muszę nic przewidywać ani planować bo wiem że nie mam czasu na nic nawet nie będę miał kiedy umrzeć zapierdziel taki że nie ma kiedy taczki załadować
--- Koniec cytatu ---
Wąski,
to Ty musisz być milioner, skoro tak dużo pracujesz.
Gratuluję!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej