Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016
Spotkanie Klubowe - Wigilia 2016 - 9-10-11 grudnia 2016 r.
Maciejcat:
no to mamy już kilka propozycji wybierzmy z 3 i niech rusza machina przygotowań
JCPF7777:
To teraz każdy, kto złożył propozycję miejsca, przygotuje ofertę na bazie tej propozycji.
Zadzwonić, napisać, podjechać i omówić - wybór zbierania ofert dowolny.
1. Nocleg ze śniadaniem dla 20 osób (zakładamy, że pozostałe wrócą do domu na noc).
2. Kolacja Wigilijna dla 50 osób - menu i cena.
Wszyscy działają aktywnie!
Ja się wpisuję na listę obecności, niezależnie, gdzie się spotkanie odbędzie.
JagFisch:
Ja się również wpisuje na listę, niezależnie od miejsca i działam z ofertą :)
JCPF7777:
To jest na razie propozycja.
Obiekt wstępnie zarezerwowany.
Niedaleko skrzyżowania A1 i A2, więc każdemu blisko, tym bardziej, że za chwilę otwarcie odcinka A1, który jest obwodnicą Łodzi na odcinku Stryków - Tuczyn.
Termin: 9-11 grudnia 2016
Miejsce: Dworek Biała Dama - Nieborów
Do dyspozycji 25 pokoi: 2, 3 i 4 osobowych.
Łącznie: 68 miejsc noclegowych.
Koszt noclegu ze śniadaniem: 60 zł za osobę bez względu na rodzaj pokoju
Przykładowe menu dwudaniowe na Wieczerzę Wigilijną - sobota:
Dania gorące:
1.Rosół drobiowy z domowym makaronem
Kotlety schabowe tradycyjne
Piersi z kurczaka zawijane z serem (devolay)
Bryzole z pieczarkami
Ziemniaki gotowane z koperkiem
Ziemniaki opiekane z przyprawami
Warzywa gotowane
Zestaw surówek
2.Barszczyk czerwony
Pierogi z mięsem (z wody) podawane z boczkiem i cebulką
Krokiety z pieczarkami i żółtym serem
Rożki z ciasta francuskiego nadziewane szpinakiem i serem feta
Zimne przystawki:
sałatka z kurczakiem, ananasem i selerem
śledzie w oleju po staropolsku
sałatka z grillowanym kurczakiem na bazie sałaty lodowej
schab po warszawsku w galarecie
półmisek mięs pieczonych
pomidory z mozzarellą, oliwkami i bazylią
marynaty (ogórki, oliwki, pieczarki, papryka, cebulka)
pieczywo (białe i razowe), masło
Kawa, herbata, napoje gazowane i soki owocowe, woda z cytryną i miętą, ciasto
Koszt powyższego menu: 70 zł za osobę dorosłą (dzieci - 50 % stawki)
Podsumowując:
60+70 = 130 zł - dorośli - sobota/niedziela
60+35 = 95 zł - dzieci - sobota/niedziela
lub
60+60+70 = 190 zł - dorośli - piątek/sobota/niedziela
60+60+35 = 155 zł - dzieci - piątek/sobota/niedziela
Dla osób, które przyjadą w piątek przygotujemy na sobotę trasę do zwiedzania okolicy i po drodze jakiś obiad, kolacja, które nie są w powyższej kalkulacji.
Oczywiście, osoby, które zdecydują się przyjechać bez noclegu, serdecznie zapraszamy na sobotnią Wieczerzę.
MicGin:
I na tą propozycje przystajemy. My tzn Mła i moja załoga. Taniej i lepiej to w okolicy niestety nic nie znalazłem. Wstępnie 3 os. od piątku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej