Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016
30 lat modelu XJ40 - Spotkanie Jubileuszowe - 14-16 października 2016 r.
JCPF7777:
Zloty są zdecydowanie rodzinne i nigdzie nie należy dzieci pozostawiać.
Jak będziesz "raczej" głośno zdecydowany, to dopiszemy Cię do listy :)
JCPF7777:
--- Cytat: Dzikus w Czerwiec 18, 2016, 07:54:43 am ---To jest rocznica wejścia XJ40 na rynek. Urodziny 🎂 modelu. Wszystkie inne koty będą w tym przypadku gośćmi na urodzinach. Najważniejsze będą 40-tki.
Przemko też się pisze z żoną i córką. Dzikusy zostają na całą imprezę, Przemkiem jeszcze Zobaczą. :-bry
--- Koniec cytatu ---
Dzikus,
Ty zdajesz sobie sprawę, że prosto z Rzymu jedziemy do Nieborowa?
Nie masz czasu na zajechanie do Kępna i nie ma sensu, bo droga prosta ze Śląska do Nieborowa, A1 od 1 lipca już otwarta wokół Łodzi.
chris1796:
;D
po lekko ponad tygodniu posiadania 40 nie chcę zapeszyć. Ale wstępnie bardzo tak.
Nie ukrywam, że chciałbym poznać Was. Co by nie pisać, zazwyczaj trzeba być ciekawym człowiekiem, żeby posiadać jaguara, z naciskiem starszego. Miałem epizod szukania BMW E46 w kabriolecie, i nie wiem czy to mój problem, ale zawsze byłem witana przez chłoptasia w dresie, dla którego moje problemy dotyczące auta nie były jego. Oczywiście nie należy generalizować, ale wydaje mi się, że posiadacze kotów mają coś więcej pod "sufitem".
Dlatego chętnie się z Wami spotkam. Dajcie mi jeszcze chwilę na ogarnięcie kotka.
pozdrawiam
Krzysztof
Maciejcat:
:-clap :-clap :-clap
Bierny Mierny Wydatek
u nas jest ciekawie bo niema dresiarstwa tylko fajka , czapka i spodnie w kratę zapraszamy na herbatę.
;D ;D ;D
pozdrawiam maciej
Wojtas:
no to nam sie ekipa zbiera
niektorzy opaleni włoskim słońcem się zjawią a niektórzy tylko na "herbatkę" ale wszystkie puszczole bedzie milo zobaczyc i poznac
a tak a-propos wyjazdów to dowiedziałem się że w Gnieżnie w dn. 05 - 07.08 jest organizowany I Zlot Kabrioletów
jakby ktos , coś to ja jestem za
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej