Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

Nowy użytkownik 4.2 V8 + pare pytań

<< < (2/2)

Artek123:

--- Cytat: Kocur95 w Czerwiec 11, 2016, 03:42:09 am ---A i jeszcze jedno, samochod jezdzi 251, ale facet w salonie mowil ze jak sie sciagnie jakas blokade pojedzie nawet 279, co to za blokada i jak sie jej pozbyc?

--- Koniec cytatu ---

...hmm... czemu tylko 279??? Ja bym nawet obstawiał że 281 pojedzie... a żeby chciał tyle jechać to trzeba wpisać kod, tylko od razu trzeba poszukać i wpisać też ten na nieśmiertelność, bo Twórca tej gry nie wprowadził możliwości ,,save, a później load game"...

Kocur95:
Po pierwsze chcialbym zaznaczyc że Nie jest to zadna prowokacja I pisze Na serio.
Po drugie dziekuje za odpowiedzi.
Po trzecie mieszkam w Niemczech i mam do pracy odcinek 20km czterpasmowki w Jedna strone, tam 280 Nie jest takim zagrozeniem.

Co do progow, Samochod stal 4 miesiace Na parkingu, stary akumulator chodzil ale Nie wszystko dzialalo, a ladowac ladowal się za slabo, kupilem nowy I podlaczyli mi w ATU, ale wychodzi że nie podlaczyli jakiegos kabelka I progi Nie swieca?
A Jak mam zdiagnozowac czy chodzi Na maxa.. Nagran filmik I może ktoś oceni?
Kraweznik- bo TEJ sytuacji Samochod jezdzi dalej prosto Jak się pusci kierownice, wiec się chyba nic Nie stalo?
Kolejno jakie Paliwo lac? 98 CZY może 100? CZY Jak zaleje 95 cos się może Stac z silnikiem?
Wymienic olej w skrzyni? Samochod ma niby 79 Tys, a Jak odczytalem z kluczyka w Jaguarze wyszzlo 105 Tys.. ? Co ile taki olej powinien być wymieniony?
20% w miescie, 80% Na trasie, spalanie 13.5- czy to normalne?

A jeszcze Jedno jak wrzucam wsteczny w samochodzie to nic Nie slychac, ale Na żewnatrz Jak się stoi slychac TAKIE szarpniecie.. Czy to normalne? Może wlasnie olej w skrzyni trzeba wymienic?

niewaskieauto:
Kolego Kocur95 masz na pw wiadomość dowiesz sie więcej 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej