Dział Techniczny > Warsztaty i sklepy

J.A.G. war.pl

<< < (6/9) > >>

niewaskieauto:
Pomysł  dobry co prawda mapa na stronie klubu to prawie to samo ale to klub a tu jest forum więc ma prawo bytu. Tylko gdzie reszta województw tzn serwisy, ktoś  coś dopisze, może  jakąś formę tabeli zrobić.

JCPF7777:
tomaszek.maj - powielasz informację, która jest na stronie Klubu. Jesteś w Bieszczadach, masz problem, wchodzisz na mapę i ... masz informację.  
Wyjaśnij, kto ma nadawać te "gwiazdki". Ty nadałeś warsztatowi Derwisz 10 pkt. i świetnie, ale Twoja opinia, to jedno słowo "starszaki". A co to jest "starszak", bo przecież nie zabytek, gdyż Twój XJS zabytkiem nie jest. Sugeruję, aby przyjąć jakiś porządek, bo to bardzo odpowiedzialna rola, wysłać kogoś z  SS, do kogoś, kto robi "starszaki", a za tym słowem, w Twoim przypadku, kryje się youngtimer.

niewaskieauto - na mapie, która jest na stronie Klubu są warsztaty, które się na mapę wpisały, kilka dni temu wpisał KRISS swój warsztat, a Członkiem Klubu KRISS nie jest, więc ... nie rozumiem problemu.

Klub pomaga każdemu, więc nie ma potrzeby dublować list, map, oczywiście, zakazu też nie ma, ale jaki jest sens robić robotę dwa razy?

niewaskieauto -Przypominam, że mamy na Forum również Dział Assistance, w którym i Ty jesteś i może być każdy, kto zechce tam być, więc ... to kolejne dublowanie mapy, jaka już istnieje. Na mapie umieszczane są sukcesywnie zaktualizowane punkty z Działu Assistance, więc ... docelowo wszyscy są na tej mapie :)

Pod mapą jest informacja: Chcesz być na mapie? Napisz na adres office@jaguarclub.pl i opisz swój punkt w kilku słowach.

niewaskieauto:
Ja to wszystko wiem i czytam, co się dzieje i kto i co pisze  ale tomaszek może czyta tylko kilka wybranych tematów a o klubie nic nie wie i  stąd ta lista powielana po raz 4   :- pojecia
Dla mnie wątek do osunięcia

Tomaszek.maj:
niewaskieauto, tak, na forum mozna powiedzieć ze jestem młody stażem, z nieduża aktywnością, ale czytam wszystkie Wasze wypowiedzi i jak Panowie zauważacie, ze temat juz funkcjonuje w 4 miejscach, wiec po co powielać.
Sama zakładka warsztaty/sklepy ma obecnie 230 wątków i 1321 odpowiedzi i 10 stron.
Na pierwszej stronie  jest pytanie o warsztat w w-wie - 13.05.2016 i na stronie 10,9 sa zapytania o specjalistę od skór, blacharza, mechanika (2008,2009r) tez w -wie. A wiec tematy , co chwile i tak sa powielane, a w sytuacji podziału na województwa, tylko uaktualniamy.
Absolutnie, nie chodzi mi o stworzenie, kolejnej 5 zakładki w tym temacie, a raczej zeby uporządkować w jednym miejscu. Z jakimś kluczem, województwo, klasyki, starszaki,
Tak jak sa pogrupowane modele, tak samo mozna pogrupować warsztaty wg. Województw.
Jasne, mapka jest, na stronie, ale nie zawsze mamy dostęp do sieci, a wydrukowana kartkę, jadąc w dalsza podróż zawsze możemy miec w kieszeni.

maron:
Na mapce widnieje serwis w Rzeszowie.Chciałbym aby ktoś potwierdził ten stan ,bo mam wrażenie że już go nie ma.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej