Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Kotek miesiąca

Głosowanie na ,, Kotek miesiąca '' - Luty 2016

<< < (8/12) > >>

kogutki:
To takze byl (i jest...) moj faworyt :-clap :-clap Gratuluje Choina, a takze gratuluje wszystkim!

A ja nawet zdobywalem drugie miejsce, tego sie nie spodziewalem, Moderator dzialu bardzo mi zachecil zebym wyslal zdjecia, wiec tak zrobilem. Ale w ten sposob to i ja wygralem zestaw kosmetykow :-yipee

Tylko jakos nie moge znalesc gdzie trzeba sie zglosic po odbior (a chyba wszyscy wygrali bo jakos do 4 miejsce mialby byc nagrody a mamy chyba kilka po 3ym miejscu :-za )

artleks:
Kogutki Ty miałeś 2 miejsce, bo w tle był mój X-type  :-hehe

Jaguar XJ6:
Po odbiór kosmetyków trzeba się zgłosić do kolegi Huberta, aczkolwiek nie pojawił się już na forum od ponad 1 miesiąca, więc nie wiem co się z nim dzieje.

Jedrzej:

--- Cytat: Demo w Maj 10, 2016, 21:36:57 pm ---To byl pewniak, dotarlem do drugiego zdjecia i juz nizej nie chcialem przewijac bo wiedzialem na kogo zaglosuje i kto wygra...
Co do Jedrzeja to od razu mialem usmiech na twarzy bo nie sadzilem ze jest az tak religijny :D :-za

--- Koniec cytatu ---

to ze szlaku Gryfa Pomorskiego... Religijny. hihi, nie mam innego zdjęcia, wygrzebałem z zeszłego roku, przecież wraku nie będę fotografował.

Choina, nawet nie gratuluję, to był pewny "pewniak".

kogutki:

--- Cytat: Pro - Jag w Maj 10, 2016, 22:56:37 pm ---Kogutki Ty miałeś 2 miejsce, bo w tle był mój X-type  :-hehe

--- Koniec cytatu ---

no to mamy razem 2i miejsce a 2 / 2 to .... 1  :-hehe

--- Cytat: Jaguar XJ6 w Maj 10, 2016, 23:00:31 pm ---Po odbiór kosmetyków trzeba się zgłosić do kolegi Huberta, aczkolwiek nie pojawił się już na forum od ponad 1 miesiąca, więc nie wiem co się z nim dzieje.

--- Koniec cytatu ---

dziekuje za informacje :-thank

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej