Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
Renowacja skóry - malowanie czy szycie od nowa.
Demo:
Ja potwierdze slowa jazabek wacław, rowniez kupywalem czesc do jaga i zapewniano mnie ze jest ona jak ideal a jak przyszlo okazalo sie co innego i w dodatku przeplacilem 4- krotnie jak sie pozniej dowiedzialem.
Czesci drozsze niz za granica jak sprawdzalem w swoim przypadku :-nie od tamtej pory omijam szerokim lukiem.
Ps. rowniez jestem zainteresowany tematem bo tez ciezko nad tym myslalem i stwierdzielm ze lepiej zrobic raz a konkretnie i miec na lata spokoj niz co rok wywalac kase na poprawki. Przyjdzie czas na skore to jestem zdecydowany na obszycie.
Jedrzej:
skrzynkę póki co mi przysłali za 2kzł do mojej krypy styp 4.0. Co z niej będzie zobaczę w tygodniu, albo będzie prezent na urodziny, albo wtopa. i wyrzucę auto na złom, jak oldsa.
p123:
U Lolka pozytywne jest to, że można skutecznie reklamować ew. wadliwą część. niestety ponosimy koszty przesyłek.
Piotr
Jedrzej:
tak mi obiecał, ale ze skrzynia biegów, to słaby temat, ten klamot jest wielki i ciężki, jak od małej ciężarówki. No i ma napis "ford" a to jak wiadomo nie służy... a wadę stwierdzić ciężko.
jazabek wac³aw:
--- Cytat: Jedrzej w Kwiecień 23, 2016, 23:59:21 pm ---tak mi obiecał, ale ze skrzynia biegów, to słaby temat, ten klamot jest wielki i ciężki, jak od małej ciężarówki. No i ma napis "ford" a to jak wiadomo nie służy... a wadę stwierdzić ciężko.
--- Koniec cytatu ---
Lolek w razie problemów uznaje reklamację, ale koszt wysyłki i wymiany to już problem kupującego, a często jest to koszt większy niż sam kupiony przedmiot.
Wracając do tematu, jeśli nie masz dziur możesz spróbować malowania w dobrym zakładzie, koszt będzie niższy. Za jakiś czas będę malował siedzenia ( poprawiał po Lolku ) i naprawiał drobiazgi w tapicerce.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej