Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.

S-type 3.0 dobry stan i taka cena? ;)

<< < (3/5) > >>

the_driver:
Ja raczej zakładam odreagowanie go od szabrowania, dlatego temat nadwozia jest dla mnie istotny. A zapewne ktoś go oglądał, w końcu w PL każdy liczy na okazję w idealnym stanie za 1/4 ceny standardowej ;) Ale pewnie masz rację,że raczej nie mógłby to być ktoś z forum ;) cóż po świętach przejadę się do Bydgoszczy i sprawdzę osobiście co to truchło jest warte  ;D

Jedrzej:
rdza we wnęce, wielkie mi tam... ważniejsze jest czy przez prawą lampę nie szła woda do prawej  komory bagażnika, i czy centrala razem z akumulatorem nie pływa w bagnie po klemy... bardziej bym się przejął jak był rozbity przód, i co się dzieje z poduszką pasażera, i zawieszeniem...
Podoba mi się wypas, ma wszystko co było w tym roku... navi tel, pewnie i premium sound, dach się otwiera, nie wiem czy zamyka... hihih... dla mnie spoko... jak działa, i coś tam przerywa, to z komputerem łapiącym przedlifty, jechać ,sprawdzać, targować, i brać. Jak przeraża Cie wizja utraty hajsu, i posiadania pojemnika na psa, za kilka tysi, nie brać, jak masz dychę na wsad, w razie wielkiego wybuchu silnika,  wymiany kompletu serwisowego (oleje hamulce fitry) to brać. Bo to trzeba mieć zawsze, w przypadku ekskluzywnego auta w takim wieku. Niewaski znasz takie auto jak toi-toyota? to takie se qp i katuj! seqp... jaguary mi tu będzie mordował!!!  :-zly bedzie tu profanacje wprowadzał, napisz że byś się ścigał, poznawał ekstremalne walory trakcyjne, poprawiał czasy przejazdu okolicznych rond i prostych odcinków specjalnych, wyrównywał tarkę dróg szutrowych, testował zużycie paliwa, oraz odpowiednich podzespołów pojazdu, a nie jak troglodyta z hondy, katował. Szacunku do marki kawałek.  ;D

the_driver:
Akurat już z 2 S-type'y ogarniałem i temat jest mi dobrze znany, poza tym nasze Koty w porównaniu do np. Saab'a 9-5 3.0 tid którego silnk pochłonął 12 tys. i padł po 2000 km to bardzo przewidywalne w kosztach auta ;) w razie potrzeby kupi się sprawnego Anglika na dawce ;D

Jedrzej:
daleko masz żeby popatrzyć na to auto?

niewaskieauto:
 sprawdził bym ile razy pod rząd palił  by kapcia do wystrzału i testował bym jak lata bokiem  :-hehe
szczerze jak bym miał czas wlasny na naprawy takiej taczki to bym sie zastanowił czy czasem nie warto by było
zobaczyć oczywiście  można bo tak jak kolega pisze pewnie nikt z forum go nie oglądał

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej