Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

prawie jak thriller:)

<< < (2/4) > >>

kuba:
   Krótkie pytanie, w Polsce tory są w Kielcach, Poznaniu i... gdzieś jeszcze? Poza tym gdzie jest tor do rally-crosu?

kogutki:
w warszawie na motodromie bemowo jest np tor do rallye crossu.

kuba:
   W wielu krajach jest coś takiego jak "dni wyścigowe" kiedy można wjechać swoim samochodem na tor. Wiecie czy u nas istnieje coś takiego? Ponoć w Poznaniu można pojeździć, ale nie mam pojęcia na jakich zasadach to działa. Macie jakies info na ten temat?

LUXOREK:
Tor do rally-crosu, chyba najciekawszy jest w Słomczyni w okolicach Grójca.
Planujesz Jaguarem tam wyskoczyć, znaczy się na tor taki? Jesli tak to będzie kolejny thriller.

kuba:
   Co to, to nie! Jaga napewno na tor do rally-crossu nie zabiore, pomijajac fakt ze wszystko by mi chyba tam odpadlo to po prostu byloby mi szkoda. Nie ma takiej opcji, chyba bym sie zaplakal na smierc:) Pytam tak z ciekawosci bo mam w rodzinie inne autko ktorym mozna sie troche pobawic (co najlepsze autko mojej mamy:). Chociaz dales mi do myslenia i wydaje mi sie, ze gdyby znalazl sie jakis tor asflatowy to w sumie, :-za na kilka okrazen mozna by Jaga zabrac. Oczywiscie nagrac i wrzucic na nasze forum, ale tym razem to bylby horror ;)
   Koty nie lubia torow wyscigowych...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej