Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016
Rajd Kresowy - Jesień 2016 - 23-25 września 2016 r.
MicGin:
5
Tango:
--- Cytat: Dzikus w Wrzesień 18, 2016, 07:18:12 am ---No to jak zaczyna się ostatnie odliczanie, to i ja zaczynam przygotowania. Otóż w piątek ok. 7:00 - 8:00, pierwsza nasza grupa wyjeżdża z Kępna, kierujemy się na Łódź, tam spotykamy się z grupą 4 kotów i lecimy (wyjazd z Łodzi ok. 11:00) w stronę Lublina, gdzie czekać będą kolejne koty planowany wyjazd z Lublina 15:00. Jeżeli ktoś z kolegów ma ochotę dołączyć do nas zapraszamy. Miejsca i mapka przejazdu w południe (musimy wszystko uwzględnić na niej). :-bry
--- Koniec cytatu ---
My z Poznania około 8-9. Może uda się załapać na towarzystwo w Łodzi :)
Niunia:
--- Cytat: jazabek wacław w Wrzesień 18, 2016, 10:36:41 am --- A czy z Warszawy będzie jakaś zorganizowana grupa ? Czy zostaje dojazd indywiddualny.
--- Koniec cytatu ---
Grupa - to conajmniej trzy koty.
Z tego co wiem, z Warszawy w piatek startuje rowniez tylko Kolega Kotletor. Nie ma wiec grupy - jest para!
Czy mozesz zacny Waclawie zdradzic z ktorej dzielnicy i o jakiej porze zamierzasz wystartowac do Krasiczyna?
Mam walizke 15 kgs i wiek emerytalny. Walizki nie chce targac pociagiem - wiec moze moglbym Ci ja podrzucic
gdyby u Kotletora z ktorym pojedzie moja Pani zabraklo miejsca.
Pozdrawiam
niunia - przezorny organizator
jazabek wac³aw:
Kolega Kotletor jest mi znany, zdarzyło nam się spożyć wspólnie posiłek w czasie spotkań nad Wisłą.
Ja mieszkam pod Warszawą, okolice Góry Kalwarii, godzina wyjazdu zależy od mojego syna i żony, myślałem o godzinach przedpołudniowych aby bez zbytniego pośpiechu dotrzeć na miejsce. Jeśli chodzi o walizkę to może przegrać walkę o miejsce z obuwiem mojej żony, muszę z nią porozmawiać i ustalić dokładną godzinę wyjazd.
Pociąg to Twój wybór czy konieczność ?
Dzikus:
Niunia Arek "Gru" jedzie do mnie z Poznania, jak chcesz może zabrać walizkę. Niestety Arek zostawia kota u mnie i jedziemy moim -mam nadzieję -, jeszcze tylko ustalę czy z Łodzi jedziemy na lublin, czy z Lublinem spotkamy się na Rzeszów Wschód.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej