Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016

Rajd Kresowy - Jesień 2016 - 23-25 września 2016 r.

<< < (9/35) > >>

JCPF7777:

--- Cytat: DamSta w Maj 21, 2016, 20:55:01 pm ---Witam jestem nowy na forum, ale bardzo nagrzany na ten rajd proszę o informację czy są wolne miejsca, jeśli tak to u mnie 1+1 i jutro robię przelew pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Materiały i informacje zostały do Ciebie przesłane na adres e-mail.

DamSta:
ok wysłałem zgłoszenie teraz czekam na info czy zwolniły się miejsca pozdrawiam

Niunia:
Ciekawosc wielka mnie gryzie - wiec zadaje to pytanie:
Czy sposrod 124 juz zapisanych rajdowiczow nie znajda sie jacys chetni aby po zakonczeniu Rajdu w  niedziele 25 z Rzeszowa
"pojsc za ciosem"i do miasta Lwowa na patriotyczna pielgrzymke sie udac.
Oczywiscie bez kotow - bo ich niesposob przypilnowac we Lwowie.
Propozycja takiej ekspedycji jest adresowana przedewszystkiem do nieaktywnych rajdowiczow dysponujacych czasem,
takich jak emeryci, rencisci i inni bezrobotni oraz do tych ktorzy sa sami dla siebie wiatrem,zaglem i okretem.

Mamy duzo czasu aby sie nad tm zastanowic - my ( niunia plus 1) jestesmy ZA!

Dodaje, ze przejazd z Rzeszowa do Lwowa mozna zapewnic za kilka euro Blablacarem alb o drozej innymi srodkami.

Slawek - ktory zna Ukraine i Lwow udzieli nam napewno cennych wskazowek... :-za      ki        :-tylko

JCPF7777:
Z OSTATNIEJ CHWILI !!!

Grupa organizatorów spędziła weekend na przygotowaniach do rajdu jesiennego.
Nawiązaliśmy współpracę z Przemyskim Stowarzyszeniem Przyjaciół Dobrego Wojaka Szwejka i pojawiła się propozycja do realizacji podczas naszego pobytu w Przemyślu:

Turniej wolnego palenia fajki firmy Mr.Bróg
– koszt od osoby 30 zł, w tym fajka, 3 gramy tytoniu, ubijak, 3 zapałki – dyplom.
Minimalna ilość osób do konkursu - 10 osób.

Ta propozycja jest alternatywą dla tych, którzy nie chcą chodzić i zwiedzać zabytków Przemyśla, a chcą zasiąść w towarzystwie Józefa Szwejka i członków Stowarzyszenia, aby przez około 2 godziny brać udział w konkursie.

Proszę o zgłaszanie się do Konkursu.

Dla przypomnienia: Przygody Dobrego Wojaka Szejka - Jaroslava Haška - czwarty rozdział tej powieści, to "Szwejk w Przemyślu".

Na zdjęciu poniżej Organizatorzy Rajdu z Prezesem Przemyskiego Stowarzyszenia Przyjaciół Dobrego Wojaka Szwejka - Zbigniewem Rużyckim

Wojtas:
no i nam sie plan urealnił
buszujemy po Przemyślu a i fajkę mozna popalić w zacnym towarzystwie  :)
moze fajke wodną zabiorę  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej