MaciejCat i Vincent mam nadzieję na miłe spotkanie, jakby nie było to będzie rocznica naszego poznania i naszej obecności w klubie.
Cieszę się, że wiele osób zdecydowało się na obecność na tym spotkaniu.
Pro-Jag nie wiem czym zasłużyłem sobie za takie zdanie, ale wybacz ani w pozytywnym ani realnym podejściu nie cieszę się, że się spotkamy bo się nie znamy.
Obraz swojej osoby przedstawiłeś kilka tygodni temu, a ja (Marek) jak i (Ania) szybko wyrabiamy sobie zdanie o osobach z którymi mamy do czynienia. Niestety swoją postawą i swoimi zdaniami mającymi na celu oczernienie innych osób tworzących ten klub spaliłeś swoją pozycję na starcie. Oczywiście znam zdanie Twoje i kilku innych osób na mój temat i nie wierzę w cudowną przemianę Pana Pro-Jag w podejściu do MarAnia co zacytuję "wkurzył nas wszystkich" bo zwrócił uwagę kilku osobom.
W żadnym wypadku nie życzę sobie komentarza i odpowiedzi na tą wiadomość, a jeżeli takowa będzie to proszę o jej usunięcie
Nie chcę rozpoczynać kolejnej niepotrzebnej dyskusji więc jeżeli już ktoś będzie chciał napisać to proszę o PW
Swoją obecność już potwierdziliśmy a to co napisałem jest odpowiedzią do "koleżeńskiego" zdania w moim kierunku.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam na miłe spotkanie.
Im starszy Jaguar tym lepsze wrażenie zrobimy