Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016
VI Piknik z Motoryzacją w Wirach - Wiry 2016 - 21 sierpnia 2016
JCPF7777:
--- Cytat: Jedrzej w Maj 30, 2016, 18:48:33 pm ---teraz pytanie mercedesem z mercedesami czy jaguarem z jaguarami.
--- Koniec cytatu ---
Na Pikniku 2015 nie widziałem podziału na marki.
Jaguar Club wystawia się, jako Klub marki Jaguar, a inne marki były pomieszane.
Chyba dealer jakiejś marki japońskiej miał jeszcze stoisko.
Jedrzej:
czyli jaguar... Japończycy nie produkuja samochodów marki... mają tylko wyroby.
Maciejcat:
--- Cytat: Jedrzej w Maj 30, 2016, 19:50:30 pm ---czyli jaguar... Japończycy nie produkuja samochodów marki... mają tylko wyroby.
--- Koniec cytatu ---
a tu się nie zgodzę bo te tak zwane przez ciebie wyroby kiedyś biły wszystkie inne wyroby na głowę
jeśli chodzi o bezawaryjność i komfort jazdy , elastyczność silnika
co do mercedesa to będzie wystawiał się mercedes club poznań to cie przygarną
( jeżeli masz ochotę to możesz nawet wystartować w rajdzie który odbędzie się dwa dni wcześniej )
twój wybór
pozdrawiam maciej
ps.
dziękujemy wam moi drodzy za zainteresowanie imprezą a ja już się nie mogę doczekać aby znów was zobaczyć ,
pogadać i noteckie z wami wychylić
Jedrzej:
Nie muszą mnie przygarniać, mercedes wita wszystkich z radością, nie tak jak wyżej, z góry na wypad... więc chyba juz mnie uświadomiono jak gościnny jest :-JCPF
co do japnii, wiem lepiej... robie w tym. (pomachaj każdej corolli, których były na drogach tysiące, niezniszczlne, a tak szybko odchodzą... hihi )
Vincent:
Jędrzej oj chyba najinterpretujesz pewne wypowiedzi. W moim przypadku gdzie wygląda na to, że Jaguara raczej już mieć nie będę to w moim Audi jestem mile widziany i zapraszany.
Tak więc nie grymaś tylko przybywaj a to czy będziesz Mercedesem Jaguarem czy innym Japończykiem na pewno nie sprawi że będziesz niemile widziany.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej