Dział Techniczny > XF (2008 - obecnie)

oświetlenie kabiny xf

(1/3) > >>

pudzian54321:
witam wszystkich moze ktoś sie orietuje dlaczego po otwarciu drzwi nie zaswiecaja sie lampki w suficie , lampki same z siebie działaja po dotknieciu ich swiecą ale jest problem z zaswiecaniem przy otwieraniu samochodu . Jak to właczyc ?? czy sa w tym samochodzie jakies opcje komfortu ?? np na filmikach widziałem ze w xf jak jest właczony kierunkowskaz to słychac klikanie w samochodzie u mnie nie gdzie to mozna właczyć ?? pozdrawiam i z góry dzieki  :-super :-help

Choina:
Światło włącza się jak w każdym innym aucie. Nawet w Fiacie Seicento jest taka sama procedura.
Przy otwartych drzwiach włączasz światło wewnątrz auta (to środkowe) i to wszystko. Jak zamkniesz drzwi to po kilku sekundach zgasza się, aż się wyłączy.

pudzian54321:
kolego ale ja mówie ze w moim jagu sie nie zaswieca ! wiem ze tak byc powinno . pytam czy da sie gdzies ta opcje właczyć 

Waszka:
Mialem tak samo odlacz akomulator na chwile powinno pomoc mi pomoglo tak podpowiedzieli mi w serwisie powodzenia

Choina:

--- Cytat: pudzian54321 w Styczeń 28, 2016, 18:44:12 pm ---kolego ale ja mówie ze w moim jagu sie nie zaswieca ! wiem ze tak byc powinno . pytam czy da sie gdzies ta opcje właczyć 

--- Koniec cytatu ---
No przecież ci napisałem. Przy otwartych drzwiach włączasz światło wewnątrz auta (to środkowe) i już zawsze jak otworzysz drzwi będzie się włączać światło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej