Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.

S-Type 2.5 2002 szukam dalej ! :)

<< < (2/4) > >>

Jedrzej:
końcówki wydechu  :-hehe

sopel:
No i dzwoniłem do sprzedającego, auto było całe malowane ,sprowadzone z Niemiec przez firmę z Łodzi , która obsługuje wesela i wszystkie Jagi ma w takim kolorze . Gość kupił od nich auto ponad 5lat temu i stylizował je na "R" Zrobił nim po zakupie ponad 70tys /km . Jak zapytałem dlaczego kolor drzewa jest inny przy zmianie biegów i desce rozdzielczej to był zdziwiony i zaskoczony że tego nie zauważył  ;D Trochę to dziwne że przez 5 lat tego nie widział !  ;D Co sądzicie ?

aro:
Czy to jest powód do dyskwalifikacji auta że gałke ktoś  zmienił?nie przesadzajmy to nie jest auto z salonu :) po prostu trzeba jechać i obejrzeć dokładnie,jeżeli był 5 lub więcej lat temu malowany to bedzie po tylu latach widać czy było to zrobione fachowo.

sopel:
Nie nie miałem na myśli dyskwalifikację !  :) A chodzi o inny kolor nie gałki tylko drewna (popielniczka,obudowa lewarka ) a poduszka pasażera i cały pas jest ciemny ! Całość lakierowana też mnie odstrasza ! :)

aro:
No fakt :) to sugeruje żeby dokładnie sprawdzić czy był bity,jeżeli był to jak bardzo...ale widzę że ogłoszenie nieaktualne...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej