Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura

kosmetyka skóry w Poznaniu - możecie kogoś polecić

<< < (2/2)

gonzo7:
Mam pytanie, co do zestawu GLIPTONE, bo planuję kupić na wiosnę i spróbować ten cudowny środek - naczytałem się wiele pozytywnych opinii na jego temat.
Na ile taki zestaw (bardziej chodzi mi o środek czyszczący) starcza?
(Mam dwa samochody w jasną skórą i zastanawiam się czy jednym zestawem dam rade oba wyczyścić, w ani jednym nie mam zasyfionej skóry).

Driv3rrrr:
Spokojnie ogarniesz. Ja swoim zestawem Colourlock ogarnalem juz z 5 aut. Dam wskazówkę aby było dobrze i ekonomicznie - psikasz szczoteczke albo czyszczony element woda. Nie dużo - jedno psikniecie, niedużo środka czyszczacego na szczoteczke i jedziesz

gonzo7:

--- Cytat: Driv3rrrr w Styczeń 25, 2016, 13:07:53 pm ---psikasz szczoteczke albo czyszczony element woda. Nie dużo - jedno psikniecie, niedużo środka czyszczacego na szczoteczke i jedziesz

--- Koniec cytatu ---

dzięki, jak tylko zorbi się cieplej ogarnę tym sposobem

monteki:

--- Cytat: gonzo7 w Styczeń 25, 2016, 11:45:50 am ---Mam pytanie, co do zestawu GLIPTONE, bo planuję kupić na wiosnę i spróbować ten cudowny środek - naczytałem się wiele pozytywnych opinii na jego temat.
Na ile taki zestaw (bardziej chodzi mi o środek czyszczący) starcza?
(Mam dwa samochody w jasną skórą i zastanawiam się czy jednym zestawem dam rade oba wyczyścić, w ani jednym nie mam zasyfionej skóry).

--- Koniec cytatu ---

na mojego jaga bardzo dokłądne czyszczenie nie poszło nawet pół, także spokojnie na dwa auta starczy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej