Dział Techniczny > Technika ogólna, Literatura
kosmetyka skóry w Poznaniu - możecie kogoś polecić
monteki:
Jak w temacie chodzi mi o kosmetykę tapicerki , żeby utrzymać ją w takim stanie .
zastanawiam się czy iść , tam gdzie robiłem to w zeszłym roku , czy znaleźć kogoś nowego, nie che robić tego sam nie mając wprawy , nie chce uczyćsięna praktycznie nowej skórze
możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę albo osobę w Poznaniu ?
Driv3rrrr:
Obecne środki do czyszczenia i konserwacji sa tak bezpieczne że nie ma sily zniszczyć skóry. Jeśli masz skórę niezbyt brudna polecam zestaw Colourlock Soft i do tego mleczko z Auto Finesse lub polskiej firmy Shiny Garage.
monteki:
--- Cytat: Driv3rrrr w Styczeń 24, 2016, 21:25:00 pm ---Obecne środki do czyszczenia i konserwacji sa tak bezpieczne że nie ma sily zniszczyć skóry. Jeśli masz skórę niezbyt brudna polecam zestaw Colourlock Soft i do tego mleczko z Auto Finesse lub polskiej firmy Shiny Garage.
--- Koniec cytatu ---
skóre mam jak nową , ale chciałbym ją tak utrzymać :)
zostało mi po pierwszym użyciu produkt GLIPTONE ( oryginałdo jaguara ) ale używane to było ponad rok temu , a nigdzie nie ma na tym daty ważności
Driv3rrrr:
W teorii taki produkt się nie psuje tylko rozwarstwiaja się składniki.....ale różnie może być.
konik:
Witam,
"monteki" bez problemu może Pan kupić GLIPTONE na alledrogo. Zestaw (do czyszczenia i konserwacji) kosztuje około 100 zł. Filozofia żadna - pierwszym się czyści skórę a drugim konserwuje efekt :-10points
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej