Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.

Jaguar S-Type 3.0 Chełm

<< < (3/3)

Choina:
Jak przeglądam te ogłoszenia, te S-Type'y po 6, 8 czy 10 tysięcy PLNów to się zastanawiam kto postradał zmysły? Sprzedający czy kupujący? Auto tańsze niż Golf IV z tego samego rocznika. Gdzie Golfa I właściciel wyprowadził z salonu za 60-70.000zł, a S-type'a za 200.000. Czy te auta faktycznie są takimi padlinami? Czy kupujący faktycznie wierzy, że kupi przysłowiową igłę?

10.000zł za eSkę i jeszcze z gazem :D, 214.000km przejechane:D. Przy tym przebiegu to kierownica może być delikatna przytarta na godzinie 10, w miejscu gdzie się zawsze trzyma.
10.000zł można położyć za zabytek, auto rzadkie i wsadzać kolejne pieniążki by go odbudować. Ale nie za S-Type'a!

effen73:
Jestem po krótkiej rozmowie, Pan sprzedał auto za 5.500. O drzwiach nie wypowiedział się źle, czyli pewnie tylko uszczelka. Za to mówił, że automat jednak szarpie - nie zauważyłem tego, ale fakt jest taki, że nigdy nie prowadziłem automatu.

Zamek, wspomniany w poprzednim ogłoszeniu oczywiscie dalej jest zepsuty.

Driv3rrrr:
Co do kiery w nich jest tragiczna ta skóra. Mój na chwile obecna ma oryginalnie 225 tys km i rowniez kiera po stronie drzwi sciuchana jak 150. Farba zlazi z tej skóry

effen73:
Jeśli ktoś jest zainteresowany, to warto się zainteresować i zbijać z ceny. Nie wiem, ile gość byłby w stanie zejść,  ale mając taki atut w rękawie można osiągnąć znacznie niższą cenę.

£ojec:
W moim S-Typie 2001' z przebiegiem 258 tys. na kierownicy nie ma śladów użytkowania. Wcześniej jeździła kobieta... widocznie nie dźwigała sztangi i/lub nie nosiła pierścionków ;). Dla dociekliwych zdjęcia są na allegro

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej