Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w roku 2016
Rajd Morska Bryza - Wiosna 2016 - 22-24 kwietnia 2016 r.
Dzikus:
Kolego Michale, to nie ja wchodziłem w kadr, to kadrujący usilnie mnie szukał. :- pojecia. Po za tym gdybyś nie szwędał się po knajpkach, też byś był - jako współzałożyciel. :-clap. Ja jestem tylko zwykłym członikiem - klubu oczywiście :-gwizd :-V. Ale pamiątka jest i dziękuję za nią - :-super - TOBIE - teraz rozumiem co miałeś na myśli. :-thank :-bry
...właśnie puściłem sobie oba filmy z jesieni i z wiosny. Teraz wiem Michu dlaczego jesteś zły - bo odebrałem ci Kadr :-clap. Na Jesiennym filmie ty byłeś Gwiazdą :-K :-V :-clap
JagFisch:
Ale mamy mega ekipe filmową :D coraz lepsze relacje z Rajdów. Niezłe wspomnienia będą na przyszłość :D Ale ja już tęsknie za naszymi spotkaniami... :(
MicGin:
--- Cytat: Dzikus w Lipiec 23, 2016, 20:02:03 pm ---Kolego Michale, to nie ja wchodziłem w kadr, to kadrujący usilnie mnie szukał. :- pojecia.
--- Koniec cytatu ---
Tja ;)
--- Cytat: Dzikus w Lipiec 23, 2016, 20:02:03 pm ---...właśnie puściłem sobie oba filmy z jesieni i z wiosny. Teraz wiem Michu dlaczego jesteś zły - bo odebrałem ci Kadr :-clap. Na Jesiennym filmie ty byłeś Gwiazdą :-K :-V :-clap
--- Koniec cytatu ---
Zły nie jestem. Ale jest nas już dwóch gwiazdorów ;)
Dzikus:
... z przykrością muszę stwierdzić, że jesteś bardziej fotogeniczny i masz dłuższe monolog. Chyba oddam ci swój czas antenowy następną razą :-bry
Kotletor:
Troszkę trzeba było poczekać na tą relację , ale było warto.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej