Dział Techniczny > XJ-40, XJ-81 (1986-1994)

Podwozie w xj40

<< < (2/4) > >>

szpulek:
Ale co, wyciac blache i wstawic wlokno w to miejsce? Czy moze na skorodowany element dac wlokno? Szczerze to druga opcja to bedzie zgnile jajo.. pzdr

Jakub32:
A co właściwie chcesz robić z podwoziem, bo moja XJ40 od dołu wygląda jak nowe auto, dlatego zastanawiam sie co złego dzieje się u Ciebie.

MATriX335:

--- Cytat: szpulek w Lipiec 15, 2009, 09:07:26 am ---Ale co, wyciac blache i wstawic wlokno w to miejsce? Czy moze na skorodowany element dac wlokno? Szczerze to druga opcja to bedzie zgnile jajo.. pzdr

--- Koniec cytatu ---
Wyszlifować całą rdze, zabezpieczyć jakimiś środkami antykorozyjnymi i na to dać włókno.

szpulek:
Nie spotkalem sie z tym, zeby na srodki antykorozyjne dac wlokno.. jakos nie wyobrazam sobie wtedy jak to mialoby sie trzymac, chyba, ze chcesz z tego zrobic "pancerz". Polecam dobrze wyczyscic spod, potem uzupelnic ubytki jesli sa i zrobic porzadna konserwacje calosci.. Na mojej x308 mam 2 warstwy podkladu i potem z 5 cienkich warstw konserwacji, wszystko nakladane pistoletem.. Sam nie wiem ile to wytrzyma, ale jestem dobrej mysli.. pzdr

MATriX335:
Włóknem chcę wykleić całą podłogę lub znaczną jej część więc myślę że będzie się miało czego trzymać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej