Dział Ogólny (Tematy Jaguarowskie i nie tylko) > Jaguar News & Jaguar Scena

Kierowca Jaguara zaatakował nożem.

<< < (2/3) > >>

niewaskieauto:
tak pamiętam i już wiem co robić

Jedrzej:
W Gdańsku na obwodnicy, to jakiś standard, droga jest tak podłej jakości, że przu 200, to jak by się miało luzy na wszystkim w zawieszeniu... masakra, a walka tu od dziesięcioleci, od powstania, to jest chore!!! zawsze oba pasy są zajęte, korki wręcz czasami, i nie ma tygodnia żeby ktoś nie zaparkował na barierach, blokując tą ścieżkę zdrowia na kilka godzin. Unikam jak mogę, mimo że mam z domu 10 minut do tej drogi, i nią jest mi zawsze bliżej. Aż żal że to nie reprezentant spod marki lekszusza.

ferlin:
Mnie to wydarzenie mocno poirytowało.
Też mieszkam w tej okolicy i jeżdżę czarnym Jaguarem, zostałem zasypany pytaniami od znajomych czy to ja.
W komentarzach pod artykułem hejt się wylewa, ludzie na ulicach gapią się bardziej niż do tej pory...
Nic tylko podziękować narwańcowi...

Maciejcat:

--- Cytat: ferlin w Grudzień 01, 2015, 07:59:34 am ---Mnie to wydarzenie mocno poirytowało.
Też mieszkam w tej okolicy i jeżdżę czarnym Jaguarem, zostałem zasypany pytaniami od znajomych czy to ja.
W komentarzach pod artykułem hejt się wylewa, ludzie na ulicach gapią się bardziej niż do tej pory...
Nic tylko podziękować narwańcowi...

--- Koniec cytatu ---

no ci współczuję teraz na ciebie i kota nikt nie spojrzy z podziwem tylko z pogardą a marka Jaguar  jakiś czas będzie popularna
niestety może jakiś inny narwaniec czasem przez przypadek pomyśleć że to ty i zniszczyć ci kota
może takich niezrównoważonych  wariatów zamykać do pracy w kamieniołomie ?

ferlin:
Pojawiła się aktualizacja artykułu, która stawia sprawę w nieco innym świetle:
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Kierowca-zaatakowal-innego-bo-ten-nie-dal-sie-wyprzedzic-n96779.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej