Stara gałka jest nakręcana na drążek, pod spodem jest sprężyna na gumowej tulejce, która opiera się na chromowanej plastikowej tulejce (tej którą się podnosi przy wstecznym), sprężynę z gumową tulejką wystarczy wyjąć do góry, a plastikowa posiada dwa ramiona które trzeba wyczepić z zatrzasków. Ramiona widać po podniesieniu mieszka. Po zdjęciu plastikowej tulejki trzeba w niej wyszlifować rowek na kabel od środka, tak aby po założeniu sprężyny z gumą kabel w miarę swobodnie się poruszał przy wrzucaniu wstecznego, można też delikatnie zeszlifować gumę. Trzeba pamiętać, żeby rowek zrobić w miejscu, w którym kabelek wychodzi z gałki (żeby po założeniu logo było prosto, a kabel z gałki wychodził nad rowkiem). Kabel poprowadzić w stronę popielniczki zostawiając trochę luzu i podpiąć pod + podświetlania zapalniczki i - do - zapalniczki (nie +, tak jak ja to pierwotnie zrobiłem
) Gałka jest mocowana za pomocą imbusa (ma otworek w skórze od strony deski rozdzielczej) Ramka mieszka jest na zaczepach i wystarczy delikatnie szarpnąć ją do góry, a popielniczka się trzyma na 2 śrubkach schowanych pod ramką mieszka. Dioda w gałce jest trochę za mocna i ma delikatnie inny odcień niż podświetlenie. Ja założyłem przed diodą potencjometr ale 1K Ohm jest za mały i muszę zmienić na 10K. Jak już w końcu mi się uda znaleźć trochę czasu żeby to dokończyć, to zrobię zdjęcie i wrzucę.