Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
Poszukiwania Jaguara trwające kilka dobrych miesięcy...
szms:
Auto podobno znane na forum V12... Niestety jako nigdy nie zwiazany z Jaguarem nie mam tam wstępu. :)
marti:
Witaj, jeżeli będziesz chciał na poważnie kupować XJ-ta, to przed wyłożeniem PLN jedz do ASO tylko autoryzowanego na sprawdzenie, nie ma co na takie tematy żałować kasy, jest wiele niuansów których nie wychwycisz w trakcie jazdy próbnej, ten model na zdjęciach wygląda ładnie, ale to zawsze tylko zdjęcia, o Amerykańcach tutaj już było pisane, są pewne problemy w związku z pochodzeniem, poszukaj to doczytasz szczegóły
Vincent:
Witaj
Sam też obserwuję od jakiegoś czasu ten egzemplarz i drugi z Trójmiasta w tym lakierze bo korci mnie wymiana X-Type na coś większego. Faktem jest że oba są z USA i jako takie zapewne trafiły do Polski uszkodzone. Egzemplarz za 44 444 na pewno bo właściciel podesłał mi zdjęcia a co do tego za 45000 to miałem tylko przypuszczenia które Ty sam potwierdzasz oraz Jędrzej.
Zdjęcia piękne bo właściciel jest fotografem :)
Z tego co też wyczytałem to istnieje trochę różnic jest o tym trochę napisane w dziale XJ.
W każdym razie witaj :)
szms:
Auta z USA na 99,9% trafily tutaj trafione. Nie musi to byc dachowanie czy banan z auta.
Ten, ktorym ja sie interesuje zostal sprowadzony przez MM Cars Katowice. - salon Jaguara, wymieniono w nim zderzak, maske, reflektor, chlodnice i belke. Aktualny wlasciciel twierdzi, ze posiada dokumenty badania konstrukcji i z nich wynika, ze nie jest ona naruszona. ;)
Co do roznic - inne czestotliwosci, obrysowki sie pala, a nie sa tylko odblaskami, klapa ma lekko inny ksztalt, odtwarzcz dvd... W kazdym badz razie nic nadzwyczajnego, ktore by mi przeszkadzalo :)
We wtorek chce ogladac, znalazlem tam na miejscu SKP ze strony Dekry i chce tam podjechac i obejrzec go dokladniej. Jezeli chodzi o mechanike, zawsze jest do zrobienia i jak cos ma sie wysypac to sie wysypie - trudno.
Auto planuje jako 3cie, garazowane, jezdzone tylko w sloneczne dni, wiec nie bede robil kosmicznych przebiegow. Szukam czegos fajnego na lata. ;)
Vincent:
Wymienione części to detale jak to jednak mimo wszystko ma się do deklarowanej przez sprzedawcę bezwypadkowości .... oj ten nasz rynek
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej