Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
Poszukiwania Jaguara trwające kilka dobrych miesięcy...
szms:
Serio - jak by mnie było stać na taki nowy to bym sobie kupił nowy :-clap
--- Cytat: marti w Listopad 15, 2015, 22:39:37 pm ---myślisz że jak kupisz sobie Jaguara w cenie nowej Corsy
--- Koniec cytatu ---
Nie mierz wszystkich swoją miarą. Nic takiego nie napisałem. Dalej wylewasz swoje frustracje, bo widocznie sam tak zakładałeś kupując swojego.
Wyobraź sobie, że na allegro takiego modelu jako nowego salonowego w tej cenie to nie ma. :-R
Nie pisz do mnie jak do jakiegoś dresa spod budki z piwem, bo wygląda to mega żenująco.
Nie napisałem, że chcę kupić igłę i nie włożyć w nią ani złotówki. Chcą znaleźć ładne, w miarę zadbane auto, które posłuży mi na lata. Czytaj ze zrozumieniem.
Jadę go obejrzeć we wtorek i tak samo sprawdzę go pod względem technicznym u specjalistów.
I naprawdę uwierz mi, podniecasz się tym przebiegiem, którego nawet nie zarejestrowałem. Rozmawiając z właścicielem łącznie z 3 godziny ani razu nie poruszyłem tematu przebiegu, bo mnie to kompletnie nie interesuje. Interesuje mnie stan faktyczny i techniczny, więc pytałem o coś zgoła innego.
Zapek:
Kolego szms czy jak Ci tam. Nie mam pojęcia czemu czepiasz się kolegi który doradza Ci jak podejść do tematu fachowo, nie pasują Ci czyjeś rady to nie zadawaj pytań tylko rusz swoje cztery litery ,jak Ci kolega radzi i jedź kupuj. Nie umiesz się zachować z klasą to goń się , frustracja to bije od Ciebie i to na odległość.
szms:
Jeżeli nie znasz podstawowych zasad komunikowania się na forach to także nie wypowiadaj się w mojej kwestii.
To jest doradzanie?
Wrzucanie mi od druciarzy i zarzucanie jakiegoś ślepego podejścia do tematu?
Jakbym był napalony i wierzył w przebieg to nikogo nie pytałbym o zdanie.
Kolejny raz wychodzi szydło z worka. Wozicie się lordowskimi furami, a używacie słownictwa rodem z forum golfa. :-wstyd
Jakimś dziwnym sposobem inni użytkownicy tacy jak Vincent, Jedrzej czy sam szeryf Choina potrafili rzeczowo i bez przekąsu doradzić - za co serdecznie im dziękuję. Są widocznie na tym forum dwie klasy użytkowników.
Zapek:
--- Cytat: szms w Listopad 16, 2015, 08:30:21 am --- Są widocznie na tym forum dwie klasy użytkowników.
--- Koniec cytatu ---
A Ty do której klasy siebie kwalifikujesz ???????
Kolega nigdzie Ci nie zarzucił że jesteś druciarzem , dodał tam magiczne słowo ''chyba'' więc kto tu ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem ????
Nie umiesz się zachować z klasą i podziękować za wskazówki, to do widzenia kolego. Dla mnie już jesteś cwaniaczkiem jakich mało , a nic mnie tak nie wqurwia jak cwaniactwo.
szms:
Nie nadinterpretowałem jego wpisu, bo cały od samego początku jest w chamskim tonie.
Ja za to nie lubię chamstwa.
Skoro ktoś nie potrafi na chłodno doradzić to niech po prostu nie odwiedza tego tematu, takie to trudne?
Sorry, ale teksty typu "goń się" albo "jak już jesteś taki bystry" to zwykłe oznaki nieposzanowania innego użytkownika forum i nie pozwolę sobie, żeby ktoś tak się do mnie odnosił skoro mnie kompletnie nie zna.
Jakbyś nie zauważył kilkukrotnie dziękowałem za pomoc uzyskaną od forumowiczów.
Żeby kogoś pouczać odnośnie czytania ze zrozumieniem najpierw należy samemu się tego nauczyć.
Serdecznie pozdrawiam. 8)
Prosiłbym o merytoryczne wypowiedzi w tym wątku lub po prostu ich brak. Fajnie sobie czasem podnieść adrenalinę, ale poniedziałkowy poranek chyba nie jest najlepszym terminem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej