Dział Techniczny > XJ X350, X358 (2003-2009)

ile wreście pali 4,2 x350? pilne

<< < (2/6) > >>

LCQ:
dzięki za szybkie odpowiedzi  :-tylko

Panowie, mam coraz bardziej większy orzech do zgryzienia, czy szukać XJRa czy kupić XJ (tego mam na oku w bdb stanie), znalazłem jakiś opis pismaka, że nie poleca się 4.2 wolnossący ze względu na duże zużycie paliwa

http://www.forumsamochodowe.pl/jaguar-xj-x350-x358-vt76625.htm

jeżeli XJR pali tyle to muszę przyznać że to super wynik... co polecacie Panowie? auto z przeznaczeniem do normalnej jazdy, poszaleć mogę bardziej XKRem, ale z jednej strony moc się przydaje zawsze :), a z drugiej mam pewną sztukę XJa...

niewaskieauto:
4.2 wolnossący w esce która jest cięższa od xj 350 o ponad 150 kilo pali tak jak napisałem od 8 litrów do 22 litrów, sam ją tankuje za własne pieniądze więc nie wież  żadnym debilnym redaktorkom bez pojęcia którzy robią dziwne testy. Co do odczucia niedosytu w tym V8 4.2 wolnossącym o czym jest napisane w artykule, to już przyznam pismakowi racje czuć jakiś taki lekki niedosyt mocy

LCQ:
nie wierzę, bardziej pytam jaka jest rzeczywistość :)

czyli generalnie fajny jest ten silnik? spalanie/osiągi itd? czy lepiej iść w kompressor 4.2? tylko znowu będzie ciężko coś wyszukać fajnego

Jedrzej:
ale skąd wziąć taki w ładnym stanie? z kierownicą z lewej..

niewaskieauto:
ja wiem co bym teraz kupił xj 350 w longu 4.2 kompresor cały czas szukam takiego ładnego i kiedyś znajdę............

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej