Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
X-type 3.0 2001 ŁÓDŹ
Choina:
Chesterfield jest pikowany, a to zwykła krata jest robiona na wzór poliftowego iksa.
j0zek:
--- Cytat: Oskar w Październik 10, 2015, 20:09:46 pm ---jozek widze ze na zdjeciu masz MG ZT, Twój? sprzedajesz może?
--- Koniec cytatu ---
Tak mój, najprawdopodobniej będę sprzedawać.
Jedrzej:
--- Cytat: Choina w Październik 11, 2015, 03:16:54 am ---Chesterfield jest pikowany, a to zwykła krata jest robiona na wzór poliftowego iksa.
--- Koniec cytatu ---
racja.
kolciko:
--- Cytat: gonzo7 w Październik 09, 2015, 12:40:13 pm ---za 13-15K to cięzko kupić Peugeota 207 w dobrym stanie, ale szukaj może jakas "okazja" się trafi
Przecież masz pare X`ów 3L na forum w sprzedam
--- Koniec cytatu ---
Witam! To mój pierwszy pościk tutaj, konta zbyt długo nie mam ale forum śledzę z dobre pół roku :)
wchodząc w http://jaguarclubpoland.net/forum/index.php/board,16.0.html nie widzę tych "kilku" 3.0. Aktualnie pozostaje mi kwestią czasu aż zakupię x`a3.0 i prędzej czy później założę "amatorski" temacik z czym co się je przed ew zakupem. Nie mniej jednak na forum brakuje troszkę ochotników do sprzedaży :D
BTW może ktoś planuje sprzedaż 3 litrówki <z jasnym wyposażeniem + jak najbardziej z navi> 2003-2007 na nowy rok :) ? 2002/2001 tylko perełki!
Mam stosunkowo daleko do łodzi ( północ polski ), ale też rozważałem pojazd z tej aukcji:D
Oskar:
a ile chcesz przeznaczyć?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej