Witam,
stałem się szczęśliwym posiadaczem s type 3.0. Niestety komputer wskazuje brak przejścia na 4 cewce, postanowiłem wymienić najpierw świece, jutro mam zamiar to uczynić (świece denso). Nie jestem pewien czy to naprawdę cewka a świece i tak przy 99 tys. mil wymienić trzeba. Gdybym miał tylko taki problem z moim pięknym kotem to myślę, że jakoś doszedłbym do rozwikłania nie równej pracy. Lecz jak to u kota nie tylko pazury ranią. Skrzynia nie przełącza się na piąty bieg (liczyłem kilka razy i sam nie wiem czy to czwarty czy piąty bieg, przy 90 km/h mam 2,8 tys. obrotów na biegu ostatnim. Może ktoś zerknie u siebie a może ktoś zna to na pamięć). Nie muszę chyba pisać, że skrzynia wskakuje na tryb awaryjny bo to u większości jak czytałem się pojawia
. Jutro też wjadę na kanał i sprawdzę elektrozawory bo to raczej one winne są tego, no może sterownik a mam cały czas nadzieję że to jakaś przerwa w połączeniu:). Dodam, że nie ma wycieków, nigdy nie był stuknięty, stan prócz lekkiej korozji na spodzie i nadkolach nie pozostawia nic poza pięknem swojej sylwetki.