Jagmarket > Znalezione na allegro, ebay itp.
X350 3.0 V6
manicaesar:
Zastanawia czerwona kontrolka na wyświetlaczu. Z początku myślałem, że od otwartych drzwi, ale na kolejnych zdjęciach wygląda, jakby były robione przy zamkniętych, więc coś może być nie tak.
Jaguar Wroc³aw:
Jestem po rozmowie ze sprzedającym i załamałem się jego sposobem rozmowy i traktowania potencjalnego nabywcy....
Na wstępie powiedziałem że mam świadomość że jest to używany samochód a nie nowy ale i tak chciałbym wiedzieć w jakim stanie jest, z odpowiedzi wywnioskowałem że skoro jest używany to nieważne w jakim stanie tylko kupować bez pytań. Na pytanie o grubość lakieru (facet który ma 32 samochody wystawione na sprzedaż) mówi że takiego urządzenia nie posiada i nie mierzy samochodów które kupuje(pewnie ma rentgen w oczach) Jak zacząłem drążyć powiedział że zadaję dziwne pytania i rzucił słuchawką... nie daruję myślę sobie i dzwonię ponownie (ma szczęście że jest tak daleko) zadaję pytanie ponownie o historię auta i słyszę że coś tam było malowane ale on nie wie co a poza tym jak mnie nie stać na Jaguara to żebym mu takich pytań nie zadawał.... może coś nie tak zapytałem nie wiem już sam...
Artek123:
heh :) czyli wniosek prosty... Pan szuka jelenia, któremu na samo słowo Jaguar robi się ,,mokro" i nie będzie o nic pytał/oglądał tylko wyłoży kasę i jeszcze ,,ucałuje rączkę", że Pan sprzedawca zechciał mu auto sprzedać... ;D
marti:
Potwierdza się stare powiedzenie które nie dotyczy tylko samochodów, że nie ma tanio i dobrze, jest albo tanio, albo dobrze, przyszłemu nabywcy XJ radzę sprawdzić gruntownie przyszły samochód z potwierdzeniem na papierze z serwisu, w przeciwnym razie, a piszę to z własnego doświadczenia, można włożyć dużo więcej w XJ-a niż tutaj podają sprzedawcy ;D
niewaskieauto:
rozmawiałem ze sprzedawcą, i co mogę powiedzieć na temat osoby;
DUPEK, CHAM, TĘPY CHU. BEZ SZKOŁY
co do auta to już pisałem dobry retusz zrobił swoje jest za ładny, tylko silnik pokazał że to jednak egzemplarz podpicowany do sprzedaży
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej