Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Inne spotkania i wyjazdy forumowiczów
Summer Cars Party 05.09.2015-06.09.2015 , Katowice Muchowiec !
Jacob:
Witam!
Może w tym roku wybierzemy się po raz kolejny jako klub na jedną z największych imprez motoryzacyjnych w Polsce ? Będzie ona miała miejsce 5-6.09 w Katowicach/Lotnisko Muchowiec. Strona do wydarzenia : http://www.summercarsparty.pl/sklep/bilety/ . Koszt imprezy jest śmiesznie tani, więc warto się wybrać bo duuuuużo się dzieje ;) !
Pozdrawiam Jakub !
Jag 4.0:
:-za :-tylko . Oglądałem właśnie official video z 2014 i widziałem na nim chyba wszystkie marki łącznie z matizem i seicento ale ani jednego jaga . Może by pojechać promować miłość do kociakow . :-za
Jacob:
Byliśmy w 2013r również jako klub. W tamtym roku niestety nie mogłem. Zapraszam i zbieram zapisy ;)
Jag 4.0:
:-za :-tylko
Skorpion7777:
Tydzień później mamy Rajd Jesienny, więc trudno będzie zebrać większość ilość załóg na Summer Cars Party.
Może w przyszłym roku uda się te dwa terminy jakoś pogodzić i nasz rajd połączyć z Summer Car Party.
Połączenie dwóch takich imprez, to 30-40 załóg Klubu na Summer Cars Party - niezapomniany akcent.
Udział w takich imprezach należy planować na wiele miesięcy wcześniej, aby poważnie zaplanować stoisko Klubu - pawilon, baloniki, długopisy, gadżety, ulotki sponsorów - to wymaga czasu.
Warto również poinformować prasę branżową o udziale Klubu w imprezie, a to wymaga wyprzedzenia 3-4 miesięcznego, bo taki jest cykl wydawniczy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej