...nareszcie w domu - zapominam o szpitalu.
Spie dobrze...apetyt mi dopisuje ...z sil zbytnio nie opadlem.
Mam jeszcze tydzien zeby sie odkuc przed wyjazdem i byc w dobrej formie
z Wami nie przysporzajac zadnych klopotow w czasie rajdu.
Z tego co wyczytalem na forum i zobaczylem na mapach wydaje mi sie ze konwoj
kotow z Poznania pod przewodnictwem Macieja powinien omijac Wroclaw
z zachodu jadac przez A8.
My od czwartku przyszlego bedziemy juz we Wrocku - wiec po poludniu w piatek
mozemy czekac na Was na wysokosci zejscia z A8 na lotnisko w Starachowicach.
Miejsce dokladne bedziemy mogli ustalic pozniej - jak rowniez godzine spotkania.
My "staniemy" w czwartek gdzies w hotelu w centrum - latwiej nam bedzie podjechac
na peryferie Wroclawia niz Wam ciagnac sie w trzy koty do centrum ulica Strzegomska.
Szefem konwoju jest Maciej - On zdecyduje jak dzialac.
Cel jest pobozny - zabrac pielgrzymow na rajd - nie meczac sie z nimi niepotrzebnie.
Sily wszystkie zachowujemy jednakowoz na rozladunek "zlotego pociagu" , ktory
juz gdzies tam na nas czeka.
Tak sie wiec sprawy maja - ja czekam na Twoje instrukcje Macieju...
niunia
i jak tam samopoczucie Niunia
nie wiem czy uda nam się wszystkim zgrać co do wyjazdu plany są takie jak napisałem
my z Joanna mamy w piątek wolne więc z mojej strony niema problemu o której startuje
co do przechwycenia pielgrzymów z Paryża
będziemy jechali trasa ( trasa z Pń 280km czas około 4 h z postojami na kawkę może być nawet 6h )
Poznan- Koscian -Leszno-Rawicz-Trzebnica ( tj. droga E261 )- Psary ( tu w prawo wjeżdżamy na obwodnice Wrocławia 15 min już za Wrocławiem droga E67 - tak zawsze śmigam na narty do Zieleńca )
Nowa Wieś wrocławska ( E67 ) - Łagiewniki -Niemcza- Ząbkowice Sląskie-Kłodzko ( droga 33 ) - Żelczno ( droga 392 ) - Olbrychowice Kłodzkie - Zamek na Skale
jedziemy na rajd wiec niema co się spieszyć podziwiamy widoki i robimy fotki na konkurs
Niunia
jak byśmy mogli przechwycić was na obwodnicy, lub za obwodnicą Wrocławia ( tj. na wyjeździe ) było by klasa
czasu byśmy nie stracili na Wrocławskie korki i szybciej byśmy się z bracią Jaguarową spotkali na " brąksie " tj . piwku
ale nie ma problemu jak będzie trzeba to wjadę do centrum po szanownych pielgrzymów z Paryża
w końcu nie codziennie zdarz mi się wozić tak szacownych gości
będziemy na łączach odezwę się we czwartek jak będziecie w Polsce
prześledź naszą trasę i pomyśl skąd was zabrać
pozdrowienia maciej z aśką
Ps.
z tego co pamiętam z obwodnicy Wrocławia jest też zjazd na port lotniczy
przeanalizuj trasę i daj znać gdzie będzie wam i nam po drodze
myślę że Wy z żoną będziecie jechali z nami a walizki w drugim aucie dlatego wolałbym żeby 3 koty nie musiały krążyć po Wrocławiu