Witam.
Nie wiem czy to odpowiedni dział, ale przydał by się jakiś z listą nieuczciwych i złych sprzedawców. Post ten pisze jako ostrzeżenie dla innych.
Zamówiłem od sprzedawcy na Allegro
Evi_R z Włodawy, tylny prawy tłumik, mój bład że zrobiłem to telefonicznie i poza Allegro. Tłumik miał być do X300. Przyszedł lewy i do x308, do tego nawet im się nie chciało odkręcić opaski tylko ciachneli fleksem w połowie rure.
Dzwonie do sprzedawcy i mówie jaki problem, to uslyszałem że to żadna różnica czy 300 czy 308, i że to jest prawy. Po moim stwierdzeniu że jednak lewy, jeszcze wtedy uprzejmy pan stwierdził że wyśle mi ten prawy, a ja mam mu odesłac ten lewy. No coż, tydzień minał, tłumika nie widac, na pare telefonów usłyszałem że już wysłany, że mi poda numer przesyłki itp. Oczywiście pan ani razu nie oddzwonił nie wspominając o SMS. Teraz już nawet nie odbiera mojego telefonu tylko się rozłacza. Oczywiście do tej pory nie ma przysłanego prawego wydechu.
Więc każdy może sobie ocenić postępowanie tej firmy i zastanowić się trzy razy zanim coś od nich zamówi. Ja stanowczo odradzam.
Dodam dane z Allegro.
Firma Handlowa
Auto-Problem Rysio Ewa
Orchówek ul. Nadbużańska 12
22-200 Włodawa
http://allegro.pl/my_page.php?uid=7833253ale ja wpłacałem na konto pana Horszczaruka, wprawdzie adres ten sam ale konto i nazwisko inne.