Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

Zlot 2009 Nowa Sól 4.-6.09.2009 Program - dyskusja

<< < (10/43) > >>

adam74:

--- Cytat: timo w Czerwiec 20, 2009, 15:09:31 pm ---
--- Cytat: KRISS w Czerwiec 18, 2009, 14:30:05 pm ---a na czym polega rajd 4 łapy? To szybkościówka? krajobrazówka? Poker Run jakis?

--- Koniec cytatu ---
:-W
ja "rajd 4 łapy" często oraganizuję ze szwagrem w sobotę  :-V (4 flaszki w 4 godziny i powrót na 4 łapach)   
"szybkościówka" - to napewno nie jest,
"krajobrazówka" - nooo w pewnym sensie można tak powiedzieć - krajobrazy przewijają się wprost proporcjonalnie do czasu trwania rajdu - czym bliżej 4-tej, tym bardziej kolorowe
"poker run" - na zasadzie, kto se ryja nie rozbije ten zwycięża ....  :-hehe
Jak ten w N.Soli będzie podobny, to ja startuję  :-A  :-za

--- Koniec cytatu ---

Timo to o czym piszesz to drugi etap już w bazie w boszkowie. Jednak mylisz się będzie na tym etapie "szybkościówka" - kto szybciej do pokoju nad muszlę........

timo:

--- Cytat: załoga 13 w Czerwiec 20, 2009, 14:54:32 pm ---Ciesze się Timo - bo ja dojechałem do pruszcza a Ty zniknąłeś.......... a już się cieszyłem ze będą 2 eski

--- Koniec cytatu ---
a ja wypatrywałem z utęsknieniem Załogi13 ... :(- ale "co się odwlecze to nie uciecze" (jak mawiała moja babcia) - w N.Soli nadrobimy  :-yipee  :-super

blackyR:
Zgłaszam się od 04.09 w 2 osoby. i  :-tylko

dojazd w kolumnie(w kupie rażniej) mile widziany:) :-yipee :-A

chorry:
Witam,

Dopiero co sie zarejestrowalem, takze wielkie Dzien dobry Wszystkim!

Czy moglbym prosic o podanie wiecej szczegolow nt tego Spotkania, Zlotu w Nowej Soli, we wrzesniu.

Ogolnie chodzi mi o ilosc zagranicznych uczestnikow.. a pytam o to, bo powstal plan przyjazdu na ten zlot.. z polnocnej Anglii z moim kolega! Pochodze z Nowej Soli, wiec ten przyjazd to takze okazja do spotkania sie z rodzina. ....i jako, ze moj kolega po polsku to tylko "dzien dobry" to fajnie byloby gdyby mogl z kims tam tez pogadac (oczywiscie bez obrazy, ze Wy rodacy po angielsku nie godocie :-) ..)

..i tak martwie sie o niego.. bo przed nami dooobre 1k km, i nie chcialbym zeby czul sie samotny :-)

I pytanie ..jesli jest to miedzynarodowa impreza. to gdzie mozna znalezc informacje chociazby w innym jezyku dostepne dla obcokrajowcow? Czy jest to oglaszane np w niemieckim Jaguar Clubie? (pytam z ciekawosci)

Pozdrawiam,
Tomek Chorazyk
z UK - w XKR

oskioski:
jest ogłoszenie na jaguar-online-club.de , puściliśmy także do kolegów z Czech , więcej informacji dostaniesz od admina na priva

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej