Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

Zlot 2009 Nowa Sól 4.-6.09.2009 Program - dyskusja

<< < (33/43) > >>

qbaty:

--- Cytat: jerry_frost w Wrzesień 01, 2009, 11:35:05 am ---Zmieniając temat, jest możliwość rezerwacji pokoju z widokiem na morze?:), czy jak kto pierwszy przyjedzie?

--- Koniec cytatu ---
Są tylko pokoje z widokiem na Giewont i Jezioro Genewskie. Te z widokiem na morze są już zajęte przez Sekcję Morską  ;D.

--- Cytat: jerry_frost w Wrzesień 01, 2009, 11:35:05 am ---Może jakieś nr rezerwacji?

--- Koniec cytatu ---
Nic takiego nie potrzebujesz. Organizatorzy będą na miejscu na pewno przed Tobą i to oni powitają Cię chlebem, solą, kluczem do pokoju i zestawem zlotowicza.

jerry_frost:
Brzmi ciekawie....:)

To ja poproszę Jezioro Genewskie, chyba, że uda się przytulić do sekcji morskiej?:) Mogę polecieć przez Gdańsk:)

Mam nadzieję, że na powitaniu chleb i uściski nie będą czekały tylko na moją kobietę ale i na mnie:)

j_f

adam74:
Panowie.... kieliszek chleba powszechnego będzie czekał na każdego

szczypior:
a czy ja jako osoba trzecia tzn nie klubowicz mogę się pojawic na waszym zlocie np w niedzielę tak na parę chwil?
mieszkam w szczecinie i do nowej soli mam niedaleko

oskioski:
w niedzielę to ludki będą ciutek upodlone , więc proponuję w sobotę do Nowej Soli - czytaj program

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej