Dział Rozrywki i Wypoczynku (Imprezy, Spotkania) > Archiwum - Wydarzenia w latach 2010 - 2008

Zlot 2009 Nowa Sól 4.-6.09.2009 Program - dyskusja

<< < (21/43) > >>

avenarius:
No ofkors ja z północno-zachodniego krańca świata będę musiał przybieżać samodzielnie? :-help

adam74:

--- Cytat: walec w Lipiec 22, 2009, 09:50:11 am ---z tym dekorowaniem to nie widzę problemu a wręcz przeciwnie, pomysł na wieczorny konkurs, ile piw pomieści Twój zderzak ;D
pełne piwa będą lepsze, moze sie okazac ile litrów uniesie Twój zderzak :-hehe

tak jak teraz patrzę, osób ze śląska mało ale widzę że z Wrocławia są chętni. Proponuję w takim razie spotkanie gdzieś na Bielanach (godzinę domówimy) i dalej polecimy razem.

--- Koniec cytatu ---

i tu widać wyższość 40-stki na iksie, esie nic nie postawisz...... nawet na masce bo zjedzie

jerry_frost:
Będę startował z Łowicza - gdyby ktoś leciał z Warszawy, to chętnie sie przyłączę.

j_f

blackyR:

--- Cytat: avenarius w Lipiec 22, 2009, 11:06:45 am ---No ofkors ja z północno-zachodniego krańca świata będę musiał przybieżać samodzielnie? :-help

--- Koniec cytatu ---

A dokladnie Skąd ? peleton  jagów może cię wchłonąć gdzies  w połowie drogi..

Feler:

--- Cytat: walec w Lipiec 22, 2009, 09:50:11 am ---z tym dekorowaniem to nie widzę problemu a wręcz przeciwnie, pomysł na wieczorny konkurs, ile piw pomieści Twój zderzak ;D
pełne piwa będą lepsze, moze sie okazac ile litrów uniesie Twój zderzak :-hehe

tak jak teraz patrzę, osób ze śląska mało ale widzę że z Wrocławia są chętni. Proponuję w takim razie spotkanie gdzieś na Bielanach (godzinę domówimy) i dalej polecimy razem.

--- Koniec cytatu ---
Spoko - jestem za spotkaniem na Bielanach, może być koło Pizzy Hut ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej