Dział Techniczny > XJ X300, X305, X308 (1994-2003)
Dywaniki do X300
PiotrK-g:
Witam koledzy. Kilka dni temu założyłem dywaniki bo trzymam je na specjalne okazje. Okazało się że te z tyłu są trochę za długie i nachodzą na prowadnice fotela. Rozmawiałem z kimś z tej firmy i powiedzieli że mają szablon oryginałów. Mi 10 dni już minęło więc oddać nie mogę. Pozostaje mi tylko przerobić.
jazabek wac³aw:
Może dostałeś dywaniki do wersji LWB ?
PiotrK-g:
Właśnie rozmawiałem z Panem Ryszardem (bardzo sympatyczny gość) i powiedział że wymieni bo ma 2 wzorniki. Wszystko na jego koszt. Więc na przyszłość uprzedźcie Pana Ryszarda, że potrzebujecie do wersji krótkiej.
Krzysztof K:
Ponawiam wątek na temat dywaników z nadrukiem . PiotraK-g proszę o namiary na producenta .
Stefan Frost Blue:
--- Cytat: PiotrK-g w Czerwiec 01, 2015, 11:46:27 am ---Witam. Długo szukałem dywaników do X300, które zadowolą mnie jakościowo i cenowo. Ostatnio trafiłem w necie na producenta takich dywaników. Powiem szczerze, że jestem mile zaskoczony jakością wykonania. Z wysyłką zapłaciłem 129zł i ekspres bo zamówiłem w piątek a w poniedziałek rano już na stole. Pan dzwonił, żeby się upewnić gdzie stopery zamontować. Uzgodniliśmy że sam je zamontuję aby były we właściwym miejscu. Dzisiaj przyszły jeszcze nie montowałem ale musiałem się pochwalić ;)
--- Koniec cytatu ---
Witam - kto jest producentem tych dywaników ? Pozdrawiam Stefan tel. 601 161 071
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej