ja Ci powiem szczerze ze brakuje mi juz cierpliwosci, po wymianie na nowe tarcze klocki w jaguar uk (wczesniej jagaur pl) spokoj na okolo dwa miesiace, pare tygodni temu znowu zaczely sie lekkie drgania, pojechalem je sprawdzic w obawie ze znowu to samo co wczesniej, a oni mi mowia ze tarcze zostaly przegrzane, co stwierdzaja po sinym kolorze, ale pozatym hamulce sa wporzadku i dupa... przez te dwa miesiace uzytkowania hamowalem tylko pare razy przy 170/180 km/h i to i tak tylko przez chwile, zadnego zylowania szalenstw itd...wiec kurwa jak to mozliwe? mialem wiele samochodow wiele roznych marek i nigdy takiego problemu, dlatego wiem ze to nie jest wina kierowcy. mowie im ze moze klocki sie stykaja z tarczami, moze piasty i to je grzeje, ale oni swoje, wszystko jest wporzadku, tarcze sa jeszcze nowe i dopiero sie docieraja... a ja wiem ze znowu bedzie coraz gorzej... ja juz do innych serwisow poza dilerem nie jezdze, mialem juz z nimi za wiele problemow, ale jak widzisz nawet u dilera mam ciezko ostatnio takze nie wiem co Ci polecic...